Accessorize, GLOBAL GYPSET. Beaded Yoke Bag 62 EuroAccessorize, GLOBAL GYPSET. Crazy Stripe Beret 21.50 Euro

Accessorize, GLOBAL GYPSET. Festival Pouch 41.50 Euro

 

 

 

 

 

 

Ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο στη δεκαετία του '70, η συλλογή GLOBAL GYPSET που παρουσιάζει φέτος για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2010 η Accessorize, συγκεντρώνει τα αυθεντικά boho χαρακτηριστικά της εποχής των hippies, με σύγχρονο πολυτελές styling και μια ιδέα από glamour. 

Οι έντονοι συνδυασμοί των εκλεκτικών γήινων floral prints στα μαντίλια είναι το κεντρικό θέμα που υποστηρίζεται από κεντημένες τσάντες με κρόσσια, φουντάκια και διακοσμητικά πολύτιμα πετράδια.

Τα χρώματα είναι πικάντικα και εξωτικά, με έμπνευση από τη μακρινή Περσία και την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Το sheepskin κάνει την εμφάνισή του στη συλλογή και τα χρυσά κοσμήματα με ροδοκόκκινες λεπτομέρειες τραβούν την προσοχή.

Από αριστερά προς τα δεξιά: 1. Beaded Yoke Bag (τσάντα με χάντρες) €62, 2. Crazy Stripe Beret (μπερές με έντονες χρωματιστές ρίγες) €21.50, 3. Festival Pouch (πολύχρωμο πουγκί με χάντρες) €41.50

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr