wwf_dora

Το 2012 συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας τωνν Διακεκριμένων Φίλων του WWF Ελλάς, που σήμερα απαρτίζει 180 άτομα. Επώνυμοι και ανώνυμοι, από μικρές και μεγάλες εταιρίες, συμβάλλουν ακόμη και στις δύσκολες αυτές εποχές για ένα καλύτερο φυσικό περιβάλλον. Δε θα ήταν υπέροχο να ανήκατε κι εσείς σε αυτή την ομάδα;

Η πρωτοβουλία των Διακεκριμένων Φίλων του WWF Ελλάς ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2002. Πρόκειται για ιδιώτες υποστηρικτές της οργάνωσης, οι οποίοι προσφέρουν οικονομική ενίσχυση άνω των €500 ετησίως. Αποτελούν έναν πυρήνα υποστηρικτών που επιδιώκουν να συμμετέχουν ενεργά και να διατηρούν μια πιο προσωπική σχέση με την οργάνωση - στο βαθμό πάντα που εκείνοι επιθυμούν.

Έναυσμα για την πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε ο προβληματισμός των ανθρώπων της WWF Hellas για το πώς θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την τακτική ροή σημαντικών πόρων αλλά και η ανάγκη της οργάνωσης να αναγνωρίσουν την πολύτιμη και συνεπή προσφορά των υποστηρικτών τους.

klima2

Οι πόροι που προέρχονται από τους διακεκριμένους φίλους αντιστοιχούν στο 1/3 περίπου των συνολικών εσόδων που λαμβάνει η οργάνωση από την τακτική προσφορά ιδιωτών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, τόσο για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό των δράσεων της WWF Hellas όσο και γιατί δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκριθεί η οργάνωση σε έκτακτες δράσεις π.χ. ανταπόκριση σε πυρκαγιές ή άλλες περιβαλλοντικές κρίσεις.

Σήμερα, ο κύκλος των διακεκριμένων φίλων αριθμεί 180 άτομα, έχοντας ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες. Αποτελεί κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη των προγραμμάτων του WWF Ελλάς καθώς η ενίσχυση δεν περιορίζεται στη γενναιόδωρη οικονομική προσφορά σε ετήσια βάση.

klima1

Οι διακεκριμένοι φίλοι στηρίζουν την οργάνωση ποικιλοτρόπως: επικοινωνούν τακτικά και ενημερώνουν για εξελίξεις που αφορούν στη WWF Hellas, προωθούν τις δράσεις της και τις προβάλλουν δημόσια, συμβουλεύουν στα θέματα της ειδικότητάς τους, αλλά και συμβουλεύονται τους ειδικούς σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Τους στηρίζουν ηθικά και πρακτικά με κάθε τρόπο.

Σε αναγνώριση της πολύτιμης ενίσχυσης που προσφέρουν στο έργο του WWF Ελλάς και της στενής σχέσης φιλίας με την οργάνωση απολαμβάνουν:

•           Δυνατότητα ξενάγησης σε ένα από τα μέρη όπου το WWF Ελλάς έχει τοπική δράση

•           Πρόσκληση στην ετήσια εκδήλωση για τους διακεκριμένους φίλους

•           Το τριμηνηνιαίο περιοδικό «Ζωντανός Πλανήτης»

•           Τον Ετήσιο Απολογισμό του WWF Ελλάς

•           Περιοδική ενημέρωση για επίκαιρα περιβαλλοντικά θέματα και τις δράσεις του WWF στην Ελλάδα και το εξωτερικό

•           Ηλεκτρονική ενημέρωση μέσω των μηνιαίων newsletters e-panda και της εκστρατείας «Το Κλίμα είναι στο χέρι σου»

•           Προσκλήσεις σε εκδηλώσεις του WWF Ελλάς και του παιδικού τμήματος Panda Club

•           Αναμνηστικό δώρο της χρονιάς

•           Προσωπική κάρτα συμμετοχής στον Κύκλο των Διακεκριμένων Φίλων και καρφίτσα Panda

•           Ειδικό συνεργάτη

Συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε εδώ για να γίνετε και εσείς ένας από τους διακεκριμένους φίλους μας!

Περισσότερες πληροφορίες:

Κατερίνα Τριανταφύλλου & Ιωάννα Στράτου - Τμήμα Διακεκριμένων Φίλων, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 210 3314893

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr