Η Athens Day Cruise Group, με χρόνια εμπειρίας στον τομέα του ναυτικού τουρισμού, δημιούργησε το συναρπαστικό και δροσερό πρόγραμμα "Athens Swimming Cruise & Athenian Riviera" που θα σας προσφέρει τις καλύτερες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στη θάλασσα. Το καταμαράν Πλατυτέρα των Ουρανών αναχωρεί καθημερινά από τον μαγευτικό Φαληρικό Όρμο, δίπλα από το θωρηκτό Αβέρωβ, για μια θαλασσινή απόδραση στις μαγευτικές παραλίες σε Αγκίστρι, Μετόπη και Πέρδικα, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να βιώσουμε την απόλαυση της κολύμβησης στα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού Κόλπου. Και η ομορφότερη έκπληξη όλων... Βουτιές σε ρυθμούς LATIN MUSIC! Η κρουαζιέρα πραγματοποιείται καθημερινά αλλά ειδικά τις Κυριακές 27/08/2023, 3/09/2023 & 10/09/2023 διοργανώνεται λάτιν πάρτι εν πλω!

tour2Η ώρα είναι 08.45 και ήδη οι πρώτοι επιβάτες επιβιβάζονται στο πλοίο, όπου μας καλωσορίζει το ευγενέστατο και χαμογελαστό προσωπικό, με επικεφαλής τον καπετάνιο. Όταν η ημέρα ξεκινά με χαμόγελα, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα ευχάριστο. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 09.45 και η επιστροφή υπολογίζεται στις 19.00 περίπου. 

tour81η στάση, Αγκίστρι: Πανέμορφη η διαδρομή, αναζωογονητικό το αεράκι και σύντομα διαγράφεται η σιλουέτα των πρώτων νησίδων. Σε απόσταση αναπνοής από το Αγκίστρι συναντήσαμε το νησί της Μετόπης, έναν ακατοίκητο παράδεισο στον Σαρωνικό κόλπο, προσβάσιμο μόνο με βάρκα ή ιστιοπλοϊκό. Με τη λευκή αμμώδη παραλία του, τα τυρκουάζ ρηχά νερά και τους αμπελώνες, προσφέρει έναν γαλήνιο φυσικό καταφύγιο. Το νησί είναι περίφημο για το ότι αποτελεί συνήθη στάση για θαλάσσιες χελώνες, κάνοντάς τον απαραίτητο προορισμό για λάτρεις της φύσης και φωτογράφους.

Φθάνοντας στο Αγκίστρι, το καράβι δένει στο παλιό λιμάνι. Στη διαμονή διάρκειας περίπου 2 ωρών, κολυμπάμε σε μαγευτικά γαλαζοπράσινα νερά και κάνουμε βουτιές σε έναν κόσμο ομορφιάς και γαλήνης που μας αφήνει άφωνους. Υπάρχει αρκετός χρόνος να περπατήσουμε στην παραλιακή promenade, αλλά και να δοκιμάσουμε ένα δροσερό παγωτό. 

tour11

Επιστρέφοντας στο πλοίο, ο μπουφές μάς περιμένει. Δοκιμάζουμε νόστιμες μεσογειακές γεύσεις, ψάρι, κοτόπουλο, σαλάτες, ορεκτικά αλλά και γλυκάκι, συνοδευόμενα από λευκό ή κόκκινο κρασί, αναψυκτικά και αρωματικό καφέ φίλτρου. Και φυσικά, τι ακολουθεί μετά από ένα καλό γεύμα; Μα, χορός φυσικά! Με πολύ κέφι και διάθεση για χορό, πλήρωμα και επιβάτες γίνονται μια μεγάλη παρέα, χορεύοντας στην πίστα υπό τους ήχους ελληνικής και διεθνούς ποπ.  

tour62η στάση, Πέρδικα: Το παραδοσιακό ψαροχώρι νότια της Αίγινας μας καλωσορίζει στο ήσυχο λιμανάκι του, όπου μένουμε για περίπου 2 ώρες. Είναι απομεσήμερο και δεν υπάρχει πολύς κόσμος στα εστιατόρια και τις καφετέριες. Ευκαιρία να απολαύσουμε το γραφικό τοπίο, να περιπλανηθούμε στα σοκάκια με τις μπουκαμβίλες και να κάνουμε τη δεύτερη βουτιά μας, στα ήρεμα νερά του κολπίσκου με τις ψαρόβαρκες και τα αρμυρίκια. 

3η στάση, Μονή: Η συγκεκριμένη πρόταση είναι προαιρετική [με επιπλέον κόστος], και όσοι την επιλέγουν θα έχουν το χρόνο να συναντήσουν ελεύθερα ζώα, απομονωμένες παραλίες και γραφικά μονοπάτια πεζοπορίας. Ο πάντα χαμογελαστός καπετάνιος ρίχνει άγκυρα για μια ανεπανάληπτη βουτιά στον ανέγγιχτο παράδεισο του νησιού! Κανείς δε χάνει την ευκαιρία, αφού η πρόσβαση από το πλοίο είναι εύκολη και ασφαλής. 

tour1

Επιστροφή μέσω Αθηναϊκής Ριβιέρας: Η ημερήσια εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με πλεύση κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας κατά το ηλιοβασίλεμα, όπου η ατμόσφαιρα ζωντανεύει με τους ρυθμούς του DJ. Χορέψαμε κάτω από το χρυσό ουρανό, δοκιμάσαμε υπέροχα ποτά και απολαύσαμε το θέαμα της ακτογραμμής που μετατρέπεται σε έναν παράδεισο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό χαλάρωσης και διασκέδασης.

Αντικρύζοντας το λιμανάκι του Φαλήρου, ξέρουμε ότι η όμορφη ημέρα έχει φτάσει στο τέλος της. Οι εμπειρίες όμως και οι απίθανες εικόνες, σε συνδυασμό με την ευχάριστη παρέα και ατμόσφαιρα πάνω στο πλοίο, μας έχουν προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία και χαρά, που σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. 

tour5Τιμή και περιλαμβανόμενα: 

  • Ενήλικες: €95 (Συμπεριλαμβάνετε το Φ.Π.Α.)
  • Παιδιά 5-11 ετών: €60 (Συμπεριλαμβάνετε το Φ.Π.Α.)
  • Βρέφη 0-4 ετών: δωρεάν

Παροχές:

  • Μπουφέ με μεσογειακή κουζίνα για το μεσημεριανό γεύμα
  • Απεριόριστο κρασί, αναψυκτικά και αρωματικός καφές φίλτρου
  • Live DJ στο πλοίο
  • Διαθέσιμο κατάστρωμα με ξαπλώστρες και μαξιλάρες
  • Πολύγλωσσος ξεναγός
  • Κατάστημα επί του πλοίου
  • Δύο πλήρως εξοπλισμένα μπαρ
  • Επιλογή μεταφοράς διαθέσιμη με έξτρα κόστος (Τιμές ανά άτομο με Φ.Π.Α): από τα ξενοδοχεία του Κέντρου: €14, από τα παραλιακά ξενοδοχεία μέχρι Βάρκιζα: €17, από παραλιακά ξενοδοχεία από την Βάρκιζα μέχρι την Ανάβυσσο: €25

tour4Cruise Highlights

  • Συχνές στάσεις για Κολύμπι: Καταδυθείτε σε έναν κόσμο υδάτινης ευτυχίας εξερευνώντας τις πιο δημοφιλείς παραλίες που στολίζουν τον Σαρωνικό κόλπο. Βυθιστείτε στα κρυστάλλινα νερά του Αγκιστρίου, της Μετόπης, της Πέρδικας και της Μονής (προαιρετικό), όπου σας περιμένουν αμμώδεις ακτές και γραφικοί κολπίσκοι. Είτε αναζητάτε την περιπέτεια είτε απομόνωση και γαλήνη, κάθε στάση προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα σας αναζωογονήσει και θα σας καθηλώσει.
  • Πλούσιο Μπουφέ Μεσημεριανού με Δροσιστικά αναψυκτικά και κρασί: Απολαύστε μια θαυμαστή γευστική εμπειρία με ένα πλούσιο μπουφέ μεσημεριανού γεύματος που σερβίρεται απευθείας στο πλοίο. Απολαύστε τις γνήσιες γεύσεις της Ελλάδας, δοκιμάζοντας μια ποικιλία από ελκυστικά ελληνικά πιάτα, που επιδεικνύουν τα πιο φρέσκα υλικά και το παραδοσιακό γαστρονομικό ταλέντο που θα σας μεταφέρει στην καρδιά της ελληνικής κουζίνας. Απολαύστε ένα παγωμένο ποτήρι τοπικού κρασιού και δροσιστικά αναψυκτικά. Επιπλέον, με επιπλέον χρέωση υπάρχουν εκπληκτικές επιλογές για σνακ, σάντουιτς και κοκτέιλ από το Μενού του Πλοίου.
  • Απόλυτη Χαλάρωση: Ξεφύγετε από τον θόρυβο και την ένταση της καθημερινότητας και παραδοθείτε σε μια ημέρα απόλυτης ξεκούρασης. Χαλαρώστε στο ευρύχωρο κατάστρωμα, απολαμβάνοντας την καταπληκτική παραθαλάσσια θέα που ανοίγεται μπροστά σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:www.athensswimmingcruise.gr, Tel. +30 2111866466 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr