MANESSIS TOP 10 HOTELS 2009

Τελικά τα νούμερα δεν είναι τυχαία. 22 χρόνια επιτυχίας, 20% αύξηση κύκλου εργασιών για το 2009, στα 25.000.000€, 50.000 ευχαριστημένοι πελάτες, Η επιτυχία του ταξιδιωτικού γραφείου ΜΑNESSIS επικυρώνεται κάθε χρόνο από τους επαναλαμβανόμενους πελάτες αλλά και από μια σταθερά ανοδική πορεία, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Με μια ομάδα που "πετάει", ο Ανδρέας Μάνεσσης, Πρόεδρος του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis, είναι αναγνωρισμένα από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών με ποιοτικές υπηρεσίες και στοχευμένο προϊόν. Ο ίδιος δεν θέλει να λέει πολλά, αφήνει τα έργα να δείξουν την επιτυχία. Ωστόσο, αναγνωρίζει, κάτι σπάνιο στην εποχή μας, την σημασία των καλών συνεργατών και με μια κίνηση- έκπληξη, καθιερώνει το θεσμό των MANESSIS TOP10 Hotels, επιβραβεύοντας τα εμπορικά και αγαπημένα ξενοδοχεία του Έλληνα καταναλωτή και τους συνειδητοποιημένους ξενοδόχους, που με τη σωστή αντίληψη της φιλοξενίας, προσφέρουν πλούσιες εμπειρίες.  

MANESSIS TOP 10 HOTELS 2009

<- Ο Γ.Γ. Τουριστικής Ανάπτυξης, κος Γ. Πουσσαίος, οι εκπρόσωποι των Manessis TOP 10 Hotels, ο Πρόεδρος της εταιρίας κος Ανδρέας Μάνεσσης και ο Γενικός Διευθυντής, κος Άγγελος Λάμπρου.

Τα βραβεία MANESSIS TOP 10 HOTELS 2009 απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.&Μ.  Θεοχαράκη και συνδυάστηκε με τον εορτασμό των 22 ετών επιτυχημένης πορείας της εταιρίας.Στην απονομή παρευρέθηκαν επιχειρηματίες από τον ευρύτερο χώρου του τουρισμού, στελέχη ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιριών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και  Φορείς τουρισμού οι οποίοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του κλάδου. Την απονομή των βραβείων τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης κύριος Γεώργιος Πουσσαίος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ.: Γεώργιος Πουσσαίος,  Γενικός Γραμματέας Toυριστικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Μάνεσσης, Πρόεδρος του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis, Άγγελος Λάμπρου, Γενικός Δ/ντής του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis.Τα MANESSIS TOP 10 HOTELS, βρίσκονται μεταξύ των πρώτων σε κύκλο εργασιών Ξενοδοχείων που συνεργάζονται με τον ταξιδιωτικό οργανισμό, και επομένως μεταξύ των πρώτων στην προτίμηση των πελατών και είναι τα AKS HINITSA/ Πόρτο Χέλι, ALEXANDROS PALACE/ Χαλκιδική, AQUILA RITHYMNA BEACH/ Κρήτη, CHANDRIS DASSIA/ Κέρκυρα, DOLPHIN BAY/ Σύρος, EPIRUS PALACE/ Ιωάννινα, LEMNOS VILLAGE/ Λήμνος, MONTANA HOTEL & SPA/ Καρπενήσι, PORTES HOTELS (ISTION CLUB)/ Χαλκιδική, PREVEZA BEACH/ Πρέβεζα.

MANESSIS TOP 10 HOTELS 2009

<- Ο Πρόεδρος του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis, κύριος Ανδρέας Μάνεσσης, η Σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου, ο Αντιπρόεδρος κύριος Παναγιώτης Πουρνάρας, η Όλγα Φαρμάκη και ο Γενικός Δ/ντής κύριος Άγγελος Λάμπρου.

Tα βραβεία MANESSIS TOP 10 HOTELS 2009 παρέλαβαν οι κ.κ.: Δημήτρης Πέτσας, εκπρόσωπος του AKS HINITSA, Αλέξανδρος Ασλανίδης, εκπρόσωπος του ALEXANDROS PALACE, Δημήτρης Τσούνης, εκπρόσωπος του AQUILA RITHYMNA BEACH, Σοφία Βαϊμάκη, εκπρόσωπος του CHANDRIS DASSIA / CORFU, Ιωσήφ Βουτσινός, εκπρόσωπος του DOLPHIN BAY – ΣΥΡΟΣ, Αθανάσιος Νάτσης, εκπρόσωπος του EPIRUS PALACEΑ, Δημήτρης Μάντζαρης, εκπρόσωπος του LEMNOS VILLAGE, Ιωάννης Κελεσίδης, εκπρόσωπος του MONTANA HOTEL & SPA, Χάρης Βαλσαμίδης, εκπρόσωπος των PORTES HOTELS (ISTION CLUB), Νίκος Γιαννακόπουλος, εκπρόσωπος του PREVEZA BEACH.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε άρτια από την εταιρία my publics η οποία εξειδικεύεται στο τουριστικό marketing και τις δημόσιες σχέσεις τουριστικών επιχειρήσεων, πλαισιώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου ενώ παρουσιάστρια ήταν το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Όλγα Φαρμάκη. Μετά την εκδήλωση ακολούθησε  δεξίωση.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr