H Pizza Fan παρουσιάζει την "κόλαση" της Γυροβολιάς!

Γύρο - γύρο όλοι και στη μέση η Pizza Fan! Και μη βιαστείτε να μας κατηγορήσετε για ορθογραφικό λάθος... Μιλάμε για τον πιο γευστικό, τον πιο ζουμερό, τον πιο καλοψημένο γύρο - μερίδα που κάνει το ντεμπούτο του στο μενού της διάσημης αλυσίδας Pizza Fan και είναι απλά... "'άπαιχτος"!

Όταν ο γύρος η πιο αγαπημένη γεύση των Ελλήνων μπαίνει στο Μενού της Pizza Fan, της πιο δημοφιλούς αλυσίδας, δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από έναν "άπαιχτο γύρο"... Καλοψημένος, ζουμερός, ο χοιρινός γύρος των τριών πιάτων της Pizza Fan θυμίζει τις παλιές καλές εποχές... Όμως, η Pizza Fan δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και ξεχωρίζει προσφέροντας όπως πάντα κάτι καινούργιο:

• το ΓυροBurger που δίνει στο Burger μια γεύση σαν την νίκη της εθνικής μας ενάντια στην Αμερική στο μπάσκετ...

• το ΓυροClub που ενώνει 2 κόσμους, ανατολή και δύση...

• την κόλαση της Γυροβολιάς, παραδοσιακή, κλασική μερίδα γύρου με πίτα και ντοματοκρόμιον

• τα Κεμπαπάκια από Αρνί - Μοσχάρι που σπάνια βρίσκεις πια. Τη μερίδα των 10 τεμαχίων με πίτα, πατάτες και ντοματοκρόμιον δύσκολα την καταφέρνει ένα άτομο και στο τέλος θέλει κι άλλη!

Ξέρουμε... ακόμη κι αν δεν πεινάγατε, σας ξελιγώσαμε... Τι κάθεστε; Μη μένετε στη φαντασία! Αρπάξτε το τηλέφωνο και κάντε την παραγγελιά! 63 καταστήματα σε 685 περιοχές θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και άψογα!

www.pizzafan.gr τηλ. παραγγελιών 18111

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr