Επισκεφθείτε σήμερα τα 90 επώνυμα καταστήματα μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων, πραγματοποιήστε τις αγορές σας έως και -70% πιο οικονομικά και έως και τις 31 Αυγούστου με κάθε αγορά άνω των 30€*, το ATHENS METRO MALL σας χαρίζει απίθανα καλοκαιρινά δώρα για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τις διακοπές!

Από τις 10 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου λέμε... Ti άμμο, στο ATHENS METRO MALL! Γιατί εκεί σας περιμένουν ασυναγώνιστες εκπτώσεις έως και -70%, φανταστικά καλοκαιρινά ΔΩΡΑ, διαδραστικά παιχνίδια και εκπλήξεις! Καθημερινά, σας χαρίζουμε* μια απίθανη ψάθα ή άλλα μοναδικά καλοκαιρινά δώρα που θα σας ενθουσιάσουν!

 Επισκεφθείτε σήμερα τα 90 επώνυμα καταστήματα μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων, πραγματοποιήστε τις αγορές σας έως και -70% πιο οικονομικά και έως και τις 31 Αυγούστου με κάθε αγορά άνω των 30€*, το ATHENS METRO MALL σας χαρίζει απίθανα καλοκαιρινά δώρα για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τις διακοπές! [*Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με την επίδειξη αποδείξεων αγορών της ίδιας μέρας στο Info Desk, στο 1ο επίπεδο, με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής το ένα δώρο κατ' άτομο ανά ημέρα.]

SUMMER HAPPY FAMILY WEEKENDS
Κάθε Σάββατο και Κυριακή του Ιουλίου, η γωνιά των Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL μετατρέπεται σε πειρατικό παράδεισο για τους μικρούς μας φίλους! Πειρατικά κολάζ, κρυμμένοι θησαυροί, παπαγάλοι, παιχνίδια και πολλές – πολλές εκπλήξεις δημιουργούν το πιο διαδραστικό σκηνικό με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή για όλη την οικογένεια! Ταυτόχρονα, οι ακόμα πιο μικροί επισκέπτες απολαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες στα Happy Family Moments, στον 4ο όροφο!

Σχετικά με το Athens Metro Mall
Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και ο έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr