Thalys, High Speed TrainΜια σειρά από εκπτωτικές κάρτες εξυπηρετούν όλες τις διαδρομές και κάθε πιθανό συνδυασμό στην Ευρώπη. Αφορούν ολιγοήμερα ή πολυήμερα ταξίδια, ατομικά ή ομαδικά και μπορούν να συνδυαστούν με ακτοπλοϊκές προσφορές προς Ιταλία.

Αποδράσετε αξέχαστα, οικονομικά, άνετα και με συνέπεια στην Ευρώπη, μέσα από τα ταξίδια που προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις διεθνείς συμφωνίες της εταιρίας μας και να αφεθείτε στις οργανωμένες υπηρεσίες που σας παρέχονται. Ενημερωθείτε πλήρως για τις μοναδικές προσφορές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που σας ενδιαφέρουν σε συνδυασμό με την εγγύηση που προσφέρει η εταιρία μας, απόρροια του ιστορικά καταξιωμένου ρόλου του σιδηρόδρομου:

1. Κάρτα ΙnterRail... Η κάρτα ΙnterRail εξασφαλίζει μεταφορά με τρένο σε 30 Ευρωπαϊκές χώρες και εκπτώσεις. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή πύλη (http://www.interrailnet.com). Μπορείτε να προμηθευτείτε τη συγκεκριμένη κάρτα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Πατρών, Αθηνών, Θεσσαλονίκης και στα Γραφεία Ταξιδιών και Τουρισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Σίνα 6, Αθήνα) και στη Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 18).

2.Κάρτα Balkan Flexipass... Με την συγκεκριμένη κάρτα σας παρέχονται απεριόριστα ταξίδια 5, 10 ή 15 ημερών, τα οποία πραγματοποιούνται μέσα σ' ένα μήνα, στην 1η θέση, σε 7 χώρες των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Ελλάδα, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία και Μαυροβούνιο). Για αγορές εισιτηρίων της προσφοράς Balkan Flexipass σε σημεία πώλησης στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στην προσφορά ισχύουν ειδικές τιμές στην 1η και 2η θέση.

3. Railplus... Κερδίστε 25% έκπτωση στις τιμές εισιτηρίων για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, ταξιδεύοντας με κοινές αμαξοστοιχίες.

4. ΚΑΡΤΑ ΙΝΤΕR CΙΤΥ 6+1... Πληρώνετε 6 ταξίδια & ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 1 ταξίδι ΔΩΡΕΑΝ. Ταξιδέψτε τώρα με Inter City σε οποιαδήποτε διαδρομή πάνω από 150χλμ. και κερδίστε στα 6 ταξίδια (με έκπτωση), 1 επιπλέον ταξίδι δωρεάν. Η κάρτα Inter City 6+1 είναι προσωπική, δεν μεταβιβάζεται και ισχύει ένα χρόνο. Σε φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές άνω των 12 ετών προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 10% στην τιμή της κάρτας Inter City 6+1.

5. Τρένο + πλοίο... Οι πελάτες της Superfast Ferries και Blue Star Ferries που είναι κάτοχοι εισιτηρίων InterRail και Eurail ταξιδεύουν πληρώνοντας μόνο λιμενικά τέλη, διαφορές αναβάθμισης θέσεως και επιπλέον χρέωση για Υψηλή και Μεσαία περίοδο και επιβάρυνση καυσίμων.Για τις μεμονωμένες κάρτες InterRail Greece, Italy Greek Fleci Pass (Rail & Fly) που ταξιδεύουν με αυτά τα πλοία πληρώνουν τη θαλάσσια διαδρομή με μειωμένες τιμές καθώς και λιμενικά τέλη, διαφορές αναβάθμισης θέσεως και επιβάρυνση καυσίμων. Η Minoan Lines προσφέρει 20% έκπτωση σε κατόχους εισιτηρίων ΟΣΕ αλλά και καρτών Balkan Flexipass, Vergina Flexipass, Greek Flexipass, Greek Rail & Fly.

6. Webticketing... Καινοτομία αποτελεί η καθιέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ειδικών τιμολογιακών προσφορών για εισιτήρια απλής διαδρομής με αμαξοστοιχίες Intercity, αποκλειστικά και μόνο με κράτηση μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα, διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων Β' θέσης: στην τιμή των 9 €, στην τιμή των 19 €, στην τιμή των 29 € και εφόσον πρόκειται για εισιτήριο Α' θέσης στην τιμή των 39 €. Αναζητήστε μέσα από το webticketing το δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και κάντε άμεσα κράτηση. Στις παραπάνω προσφορές δεν εφαρμόζονται επιπλέον μειώσεις. Για τις θέσεις αυτές θα μπορούν οι επιβάτες να πραγματοποιούν κρατήσεις από την Κυριακή 14 Αυγούστου για δρομολόγια μετά τις 21 Αυγούστου.

7. Oικογενειακή Κάρτα... Οι οικογένειες μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για ένα χρόνο, με την οικογενειακή κάρτα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και με έκπτωση 25% στις τιμές εισιτηρίων εφόσον συνταξιδεύουν 2 άτομα και με έκπτωση 50% όταν συνταξιδεύουν από 3 μέχρι 8 μέλη της οικογένειας. Η κάρτα κοστίζει 13€ και αναγράφονται σε αυτήν τα μέλη της οικογένειας που μπορούν να ταξιδεύουν με έκπτωση.

8. Κάρτα Τρίτης Ηλικίας... Με την Κάρτα τρίτης ηλικίας για άτομα άνω των 65 ετών, έχετε ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 25% - 50%. Η ΑΠΛΗ ΚΑΡΤΑ τρίτης ηλικίας ισχύει για απεριόριστο αριθμό ταξιδίων μέσα σε ένα χρόνο, στην 1η και 2η θέση, και δίνει δικαίωμα έκπτωσης 25% στα εισιτήρια απλής μετάβασης.

Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΚΑΡΤΑ τρίτης ηλικίας ισχύει στην 1η θέση & στην 2η θέση για απεριόριστο αριθμό ταξιδίων μέσα σε ένα χρόνο, και σας δίνει 5 ταξίδια δωρεάν και έκπτωση 50% στις τιμές εισιτηρίων για οσαδήποτε επιπλέον ταξίδια.

Πληροφορίες: 

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών 1110 (για διαθεσιμότητες, τιμές εισιτηρίων, χρόνους διαδρομής) ώρες λειτουργίας 07:00-22:00

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr