Το άνοιγμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην τουριστική αγορά και δη στις σχολικές εκδρομές αποκάλυψε στην εκπομπή Τourism Today ο Θανάσης Ζηλιακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και Καθηγητής Συστημάτων Μεταφορών και Logistics του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει πάρει άδεια τουριστικού γραφείου και λειτουργεί ήδη πρακτορεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικά πακέτα για σχολικές εκδρομές, σε συνεργασία με ιδιώτες, για διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα τόσο από την Αθήνα όσο και από τη ΘεσσαλονίκηΤο άνοιγμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην τουριστική αγορά και δη στις σχολικές εκδρομές αποκάλυψε στην εκπομπή Τourism Today (Channel 9), ο Θανάσης Ζηλιακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και Καθηγητής Συστημάτων Μεταφορών και Logistics του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει πάρει άδεια τουριστικού γραφείου και λειτουργεί ήδη πρακτορεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο. Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικά πακέτα για σχολικές εκδρομές, σε συνεργασία με ιδιώτες, για διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Ζηλιασκόπουλος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνει μεγάλη έμφαση στα τουριστικά τρένα, όπως αυτό του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα, του Πηλίου και του Κατάκολου αλλά και το ολοκαίνουριο snow train στον Παρνασσό, μια νέα γραμμή που ξεκινά η εταιρεία σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Πολυδρόσου Παρνασσού, το οποίο θα ξεκινάει από Σταθμό Λαρίσης και θα φτάνει στον Παρνασσό με ένα πολύ ελκυστικό πακέτο τιμών.

Στόχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως επισήμανε ο κ. Ζηλιασκόπουλος, είναι να γίνει το τρένο – το οποίο είναι το πιο ασφαλές και οικολογικό μέσο μεταφοράς- πρώτο στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά το 2012 και θα έχει πρωτογενές πλεόνασμα ως το τέλος του έτους, ενώ το 2011 θα κλείσει με έλλειμμα 32 εκατ. ευρώ, έναντι των 185 εκατ. του 2010 και των 240 εκατ. του 2009.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Ζηλιασκόπουλος στις εμπορευματικές μεταφορές, τονίζοντας ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπήκε και πάλι δυναμικά στον κλάδο των logistics με την είσοδό της στο Θριάσιο τον Αύγουστο του 2011. Τότε η γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη εξυπηρετούνταν από ένα τρένο την εβδομάδα, έχοντας φτάσει σήμερα στα δύο τρένα την ημέρα!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr