Ιρλανδία

Οι vip πελάτες του Adare Manor Hotel & Golf Resort ήδη απολαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες που συνθέτουν ένα πραγματικά λουξ πακέτο διακοπών στο κτήμα. Πλέον, από τα τέλη Μάη, μια νέα εμπειρία ξεκινά, με τακτικές πτήσεις με αερόστατο, πάνω από την Έπαυλη Adare και τη μαγευτική Νότια Ιρλανδία.

Οι πτήσεις, που αναχωρούν από τους χώρους της Έπαυλης, θα είναι οι μοναδικές πτήσεις με αερόστατο σε αυτό το σημείο της Ιρλανδίας. Η αίσθηση μοναδική, καθώς θα ίπταστε πάνω από τους γαλλικούς κήπους, τα προσεγμένα εδάφη του κτήματος, τον υπέροχο πύργο και φυσικά, τον ποταμό Maigue. 

Ιρλανδία

Με το απαλό φύσημα του αέρα, το αερόστατο θα σας μεταφέρει σε ένα ταξίδι μαγείας, δίνοντας την ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες, πανοραμικές εικόνες δειλινού ή ξημερώματος, που κόβουν την ανάσα, πάνω από τα καταπράσινα τοπία για τα οποία φημίζεται η χώρα. Η πτήση θα διαρκεί για περίπου 20 μίλια, όπου θα προσγειώνεται το αερόστατο και θα περιμένει το πούλμαν τους πελάτες της Έπαυλης Adare για να τους οδηγήσει πίσω, αφού θα έχουν κάνει την παραδοσιακή πρόποση με σαμπάνια, ένα έθιμο συνδεδεμένο με τις πρώτες πτήσεις αερόστατου. Ζευγάρια, οικογένειες, νεόνυμφοι, βιώνουν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Η διάρκειας μία ώρα πτήση κοστίζει €240.00 το άτομο, από την Irish Balloon Flights, που δραστηριοποιείται στις πτήσεις με αερόστατο για πάνω από 20 χρόνια. Η εμπειρία θα προσφέρεται ένα σαββατοκύριακο κάθε μήνα, με δύο αερόστατα σε ταυτόχρονες πτήσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πτήσεις την Παρασκευή και το Σάββατο, τρεις ώρες πριν το δειλινό. Αλλά και δύο πτήσεις το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί, με την ανατολή του ήλιου. Κάθε αερόστατο έχει χωρητικότητα 12 ατόμων.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο www.adaremanor.com

Προσφορά για Καλοκαίρι και Φθινόπωρο

Στην Κομητεία Limerick, μόλις ανακοινώθηκαν οι καλύτερες προσφορές από ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο. Το Adare Manor Hotel & Golf Resort προσφέρει 3 νύχτες στην τιμή των 2, ξεκινώντας από €95 το άτομο τη βραδιά με πρωινό. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στις πιο ελκυστικές τιμές!

Ιρλανδία

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη να μείνει κανείς στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του έγκριτου περιοδικού Conde Nast Traveler, όπου φιγουράρει ανάμεσα σε άλλα εξαιρετικά ξενοδοχεία στη “Gold List of Best Places to Stay in the World” για τα τελευταία 5 χρόνια. 

  • ♥ Για τον Μάιο το πακέτο για 3νυχτη διαμονή είναι €125

  • ♥ Για Ιούλιο και Αύγουστο το πακέτο για 3νυχτη διαμονή είναι €185

  • ♥ Για Σεπτέμβριο ανεβαίνει στα €200 το άτομο
    (Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr