Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε την έναρξη της υπηρεσίας ιδιωτικών αεροσκαφών (jet service) με κρατήσεις να μπορούν τώρα να γίνονται μέσω διαδικτύου στη σελίδα www.emirates-executive.com. Οι πελάτες που αναζητούν την αξεπέραστη πολυτέλεια στα ταξίδια τους μπορούν να κάνουν την κράτηση τους για μια εξατομικευμένη εμπειρία στο «Emirates Executive», με το υπερ-ευρύχωρο αεροσκάφος Airbus 319 και να απολαύσουν το συνδυασμό τεχνολογίας και σχεδιασμού που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Η Emirates ανακοίνωσε την έναρξη της υπηρεσίας ιδιωτικών αεροσκαφών (jet service) με κρατήσεις να μπορούν τώρα να γίνονται μέσω διαδικτύου στη σελίδα www.emirates-executive.com. Οι πελάτες που αναζητούν την αξεπέραστη πολυτέλεια στα ταξίδια τους μπορούν να κάνουν την κράτηση τους για μια εξατομικευμένη εμπειρία στο «Emirates Executive», με το υπερ-ευρύχωρο αεροσκάφος Airbus 319 και να απολαύσουν το συνδυασμό τεχνολογίας και σχεδιασμού που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη. Η ιστοσελίδα Executive Emirates είναι διαθέσιμη τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Αραβικά, προσφέροντας στους επισκέπτες μια γεύση από την εμπειρία, μέσα από ένα βίντεο και ένα ταξίδι γνωριμίας του αεροσκάφους προβάλλοντας τα χαρακτηριστικά του. Οι πελάτες, μπορούν «να ξεκινήσουν το ταξίδι τους» από τη συμπλήρωση της αίτησης καθορίζοντας μια ταξιδιωτική εμπειρία που ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις και προδιαγραφές τους.

Ευέλικτη και ευπροσάρμοστη, η Emirates Executive προσφέρει πολυτελή και εξατομικευμένα ταξίδια εμπειρίας.«Η υπηρεσία Emirates Executive αναβαθμίζει τις υψηλές προδιαγραφές και την ποιότητα της Emirates την οποία προσδοκούν οι πελάτες μας, με την ευελιξία και την πολυτέλεια που μπορεί να παρέχεται μόνο από ιδιωτική ναυλωμένη πτήση», δήλωσε ο Adnan Kazim - Emirates' Divisional Senior Vice President – Planning, Aeropolitical & Industry Affairs. « Έχουμε δει μια αύξηση της ζήτησης στον τομέα ιδιωτικών ταξιδιών, κυρίων στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, όπως και στις αγορές της Ινδίας, Ρωσίας και Κίνας. Με την υπηρεσία Emirates Executive και τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας θα αξιοποιήσουμε αυτό το μικρό κομμάτι της αγοράς με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την προσοχή στη λεπτομέρεια με την οποία συνδέεται η Emirates». Παρέχοντας υπηρεσία ιδιωτικής ναύλωσης σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο, που επεκτείνονται και πέρα από το υφιστάμενο δίκτυο της Emirates, το αεροσκάφος προσφέρει πολλαπλό τρόπο ρύθμισης χώρων για υψηλό επίπεδο άνεσης και εξυπηρέτησης μέχρι και 19 επιβατών. Η πάντα πρωτοπόρος Emirates παρουσιάζει με το Emirates Executive πολλές πρωτιές, από ιδιωτικές σουίτες έως ένα μεγάλο πολυ-λειτουργικό σαλόνι, δημιουργώντας έτσι μια υπηρεσία αρκετά ευέλικτη ώστε να παρέχει διαφορετικές επιλογές ταξιδιού τόσο για τον ιδιώτη πελάτη όσο και για τις επιχειρήσεις.

Η διαμόρφωση του αεροσκάφους A319 Emirates Executive, βασίζεται σε δύο κύριες ζώνες. Ο πρώτος χώρος, στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζαρία ή αίθουσα συνεδριάσεων σχεδιασμένο για να φιλοξενεί μέχρι 12 επιβάτες, συνδυάζοντας ένα χώρο εργασίας ή μια ζώνη ανάπαυσης με δύο μεγάλους καναπέδες που περιβάλλουν τέσσερα μηχανικώς ενεργοποιούμενα τραπέζια και δύο LCD οθόνες 42" υψηλής πιστότητας. Ο δεύτερος εντελώς ιδιωτικός χώρος περιλαμβάνει 10 σουίτες, όλες με πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα και με υψηλής πιστότητας LCD οθόνες 32". Οι σουίτες συμπληρώνονται από ένα μεγάλο και κομψό Shower Spa και διαθέτουν καινοτομίες, όπως θερμαινόμενο δάπεδο, βιτρώ καθρέφτες και μαρμάρινες αποχρώσεις, καθώς και πολυτελή, φυσικά προϊόντα περιποίησης.

Η διαμόρφωση του αεροσκάφους A319 Emirates Executive, βασίζεται σε δύο κύριες ζώνες. Ο πρώτος χώρος, στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζαρία ή αίθουσα συνεδριάσεων σχεδιασμένο για να φιλοξενεί μέχρι 12 επιβάτες, συνδυάζοντας ένα χώρο εργασίας ή μια ζώνη ανάπαυσης με δύο μεγάλους καναπέδες που περιβάλλουν τέσσερα μηχανικώς ενεργοποιούμενα τραπέζια και δύο LCD οθόνες 42" υψηλής πιστότητας. Ο δεύτερος εντελώς ιδιωτικός χώρος περιλαμβάνει 10 σουίτες, όλες με πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα και με υψηλής πιστότητας LCD οθόνες 32".Οι πελάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια ποικιλία γαστρονομικών επιλογών από τα πολυβραβευμένα μενού της Emirates και μια εξαίσια συλλογή από ζεστά και κρύα ροφήματα, καθώς και εξατομικευμένες επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε γευστική κλίμακα ή διαιτητική απαίτηση. Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα όπως το βραβευμένο σύστημα εν πτήσει ψυχαγωγίας της Emirates (ice) με 1.500 κανάλια ψυχαγωγίας άμεσης ζήτησης, καθώς και μια ζωντανή τηλεόραση, οπτικοακουστικές συνεδριακές εγκαταστάσεις και υψηλής ταχύτητας διαδίκτυο και συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας.

Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών περιλαμβάνει κράτηση της τελευταίας στιγμής και υπηρεσία μεταφοράς λιμουζίνας με σοφέρ. Το αεροσκάφος τύπου Α319 υποστηρίζεται από μια αποκλειστική και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα έμπειρου προσωπικού καμπίνας και προσωπικού εδάφους.

Για πληροφορίες καλέστε στο +97147081121/1122 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.emirates-executive.com.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr