2ος σταθμός: Club Med, Peisey Vallandry

Οι γαλλικές Άλπεις, από τους πιο αγαπημένους και κοντινούς προορισμούς για διακοπές στα χιόνια, μας προσκαλούν σε μια εβδομάδα απόδρασης, εκεί όπου η χαλάρωση και η δράση συνδυάζονται σε ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών. Τα Club Med, πρωτοπόρα στις υπηρεσίες all- inclusive, προτείνουν απίστευτες καταβάσεις και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. 

1ος σταθμός: Club Med La Plagne 2100

1ος σταθμός: Club Med, La Plagne 2100Με την τολμηρή αρχιτεκτονική του, το Club Med Resort στη La Plagne 2100, σε υψόμετρο 2.100 μέτρων, προσφέρει πανοραμική θέα στο χιονοδρομικό κέντρο. Η ανακαίνιση δια χειρός by Rémy Camoin (άνετα και βολικά έπιπλα, ανοιχτοί χώροι και ειδικά σχεδιασμένη ακουστική και φωτισμός), συνδυάζονται όσο πιο αρμονικά γίνεται για να δημιουργήσουν ένα στιλ που να εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον και τη γαλήνη που επικρατεί ολόγυρα. Τα δωμάτια και τα λουτρά έχουν ανακαινιστεί, τα εστιατόρια έχουν επεκταθεί και οι χώροι μπαρ και σαλονιών έχουν διαμορφωθεί ώστε να παραπέμπουν σε μια αυθεντικά οικογενειακή ατμόσφαιρα.

1ος σταθμός: Club Med, La Plagne 2100Για τη διαμονή σας μπορείτε να μείνετε σε Club Room, με θέα τις πίστες ή τα Λευκά όρη, σε δωμάτιο Deluxe, στον 7ο, 8ο ή 9ο όροφο, αλλά και σε σουίτα με μια άνετη και επιπλωμένη βεράντα με θέα στην κοιλάδα.

Το θέρετρο διαθέτει τα εστιατόρια La Morraine, με θέα στις πίστες και την κοιλάδα, για όλες τις ώρες της ημέρας και Le Sérac, με γεύσεις της Σαβοϊας για δείπνο.



H διασκέδαση συνεχίζεται στο μπαρ Le Bobsleigh,στο πρώτο όροφο, όπου θα χαλαρώνετε με ένα κοκτέιλ γύρω από το τζάκι, με θέα στις Άλπεις, μέχρι την ώρα της πιο έντονης διασκέδασης, στο μπαρ L'Indoors, μετά τις 11 το βράδυ. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στο εστιατόριο του Club Med στο γειτονικό θέρετρο Peisey Vallandry.

Τιμή 7 διανυκτερεύσεων/ all inclusive, από €1.370- 2.190/ άτομο σε δίκλινο (χειμώνας 2014)

2ος σταθμός: Club Med Peisey - Vallandry

2ος σταθμός: Club Med, Peisey VallandryΣτα 1.600 μ. υψόμετρο, στην κοιλάδα Tarentaise, αγκαλιασμένο από λίμνες και δάση, ένα θέρετρο που αντανακλά την αυθεντικότητα της περιοχής και βραβεύεται για την παραδοσιακή ατμόσφαιρα και τη γνήσια φιλοξενία που προσφέρει. Η περιοχή Paradiski είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά της, ένας παράδεισος για τους σκιέρ, που καταλαμβάνει τις περιοχές La Plagne και Les Arcs, με δύο παγετώνες όπου μπορεί κανείς να κάνει σκι, τρεις κορυφές άνω των 3.000 μέτρων και 425 χλμ. διαδρομών. Η απόλυτη εμπειρία σκι για νέους αλλά και έμπειρους σκιέρ.

Βρισκόμαστε στην είσοδο του εθνικού πάρκου Vanoise, στη Γαλλική Σαβοϊα, μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το μοντέρνο θέρετρο, σε σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές και ζεστούς τόνους του μπεζ και του κόκκινου, διαθέτει 284 δωμάτια, σε δύο ξενοδοχεία 2 και 7 ορόφων αντίστοιχα, ενώ μια ρεσεψιόν εξυπηρετεί και τα δύο κτίρια.

Η διαμονή προσφέρεται σε Club Room με σαλόνι, ιδανικό για οικογένειες, σε Deluxe δωμάτιο με άνετους χώρους και χαλαρωτική ατμόσφαιρα μετά από ένα μακρινό περίπατο ή διαδρομές στο βουνό αλλά και σε σουίτες με θέα τα Λευκά Όρη.

2ος σταθμός: Club Med, Peisey VallandryΏρα για γεύμα και τo βραβευμένο La Vanoise θα το βρείτε στον πρώτο όροφο του θερέτρου, με θέα στην κοιλάδα. Όταν ο καιρός είναι καλός, απολαύστε γεύμα στη βεράντα, με θέα τις βουνοκορφές. Στο επίσης βραβευμένο The Pierra Menta θα δοκιμάσετε τοπικές σπεσιαλιτέ (φοντί, ρακλέτ),στο δείπνο σας.

Mία εσωτερική και μια εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, ένα κέντρο υγείας με θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας, ένα γυμναστήριο και φυσικά, υπηρεσίες φύλαξης παιδιών από 4 – 23 μηνών (Clubmed babywelcome), 4- 11 ετών (Miniclub) και 11- 17 ετών (Clubmed passworld) εξασφαλίζουν άνετη διαμονή, απόλυτη χαλάρωση και ιδανικές διακοπές για γονείς και παιδιά.

After hours και η διασκέδαση συνεχίζεται στα δύο μπαρ L'Aiguille Grive,στη μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα ή στα άνετα σαλόνια με την πίστα για χορό αλλά και στο Le Varet, για ρομαντικές νύχτες ή βραδιά κοκτέιλ με φίλους.

Τιμή 7 διανυκτερεύσεων/ all inclusive, από €1.380-2.390/ άτομο σε δίκλινο (χειμώνας 2014)

3ος σταθμός: Club Med Val d'Isère

3ος σταθμός: Γαλλία, Club Med Val d'IsèreO αγαπημένος προορισμός των σκιέρ που αναζητούν την περιπέτεια και τις έντονες συγκινήσεις. 300 χλμ. διαδρομών, free-ride διαδρομές, ένα snowpark, μεγάλο υψόμετρο και εξαιρετική γεωγραφική θέση, καθιστά το χιονοδρομικό κέντρο ιδανικό για κάθε επίπεδο σκιέρ. Σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1.850 μ., στους πρόποδες των πιστών, η μεγάλη βεράντα του Club Med Resort είναι το ιδανικό σημείο για σιέστα κάτω από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου. Ξύλο και πέτρα "δένουν" τέλεια με τα υπέροχα διατηρημένα σαλέ του θερέτρου. Τα σχέδια του François Champsaur, με τα όμορφα, ζεστά χρώματα και τα εκλεκτά υλικά συμβάλλουν στη δημιουργία ενός χώρου που επιφυλάσσει κορυφαία διαμονή και ποιότητα στην κάθε λεπτομέρεια.

3ος σταθμός: Γαλλία, Club Med Val d'IsèreΤο συγκρότημα είναι μοντέρνο και διαθέτει 256 δωμάτια, διακοσμημένα με εξαιρετικό γούστο. Μπορείτε να επιλέξετε τα Club Rooms, τα ευρύχωρα Deluxe rooms με σαλόνια και άνετους χώρους που βρίσκονται στον τρίτο όροφο ή τις σουίτες Espace 5 Tridents, στη νέα πτέρυγα του θερέτρου. Οι χώροι κυμαίνονται από 42 m² μέχρι 63 m² (Οικογενειακές σουίτες), με μεγάλα μπαλκόνια και ανεπανάληπτη θέα.

Το θέρετρο διαθέτει δύο εστιατόρια: το Le Bellevarde με διεθνή κουζίνα και μπουφέ για όλα τα γεύματα της ημέρας, και το Le Chalet du Charvet, με τοπικές γεύσεις, στον 1ο όροφο του θερέτρου, ιδανικό για το δείπνο σας. Στο κεντρικό μπαρ προσφέρονται ποτά και αναψυκτικά όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 7 διανυκτερεύσεων/ all inclusive, από €1.340- 2.340/ άτομο σε δίκλινο (χειμώνας 2014)

All inclusive με διαφορά!

3ος σταθμός: Γαλλία, Club Med Val d'IsèreΤα Club Med, πρωτοπόροι στο concept του all- inclusive, κάνουν πάντα τη διαφορά. Σε όλα τα Club Med προσφέρονται δωρεάν:

• Πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα, δείπνο, ενδιάμεσα σνακς, ποτά, αναψυκτικά- εξαιρούνται τα premium brands)

• Υψηλής ποιότητας εστιατόρια με προσεγμένα μενού από διακεκριμένους σεφ, σε πλούσιο μπουφέ

• Δυνατότητα συνδυασμού εστιατορίων σε άλλα Club Med της ίδιας περιοχής

• Δωρεάν Ski pass και ομαδικά μαθήματα ski, alpine ski και snowboard από έμπειρους καθηγητές

• Δωρεάν διαμονή για παιδιά κάτω των 4 ετών

• Επίβλεψη παιδιών ηλικίας 4 – 11 ετών, με πεπειραμένους παιδαγωγούς και animateurs

• Juniors' Club Med για παιδιά ηλικίας 11 - 17 ετών

• Πλήθος après-ski δραστηριοτήτων

• Δωρεάν χρήση Club Med Fitness (γυμναστήριο, ατμόλουτρο, σάουνα, πισίνα) Ψυχαγωγικές παραστάσεις με συναυλίες και διασκεδαστικά shows

Πρόσβαση:  Η πρόσβαση γίνεται μέσω Γενεύης, Γκρενόμπλ ή Λυόν.

Πληροφορίες και κρατήσεις: http://www.clubmed.gr

PREMIUM CHOICE C.M.E.U.T.A, Exclusive distributor for Club Med, Δεληγιάννη 2, Άλιμος (Ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή 09.00-17.30), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 210-99.47.300

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr