Golden Deals

Το Poseidon Resort βρίσκεται σε ένα μαγευτικό σημείο όπου οι μπλε ορίζοντες του Κορινθιακού Κόλπου συναντούν την ιδιαίτερη ομορφιά της Πελοποννήσου. Η πολυτέλεια και η ηρεμία που χαρακτηρίζουν το Poseidon Resort, μαζί με τη θερμή και φιλόξενη περιποίηση, θα σας προσφέρουν τις διακοπές που ανέκαθεν ονειρευόσασταν! Mια super προσφορά με έκπτωση 62% σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε σαν VIPs, στις πολυτελείς βίλες Esperides.

Το resort είναι χτισμένο με σεβασμό στην ελληνική αρχιτεκτονική δίπλα στη θάλασσα και έχει διατηρήσει τη μοναδικότητα της φύσης που προσφέρει απλόχερα η περιοχή. Προσφέρει 320 πολυτελή δωμάτια που χωρίζονται σε δωμάτια κεντρικού κτιρίου, superior bungalows,Villas και Suites, υψηλές γαστριμαργικές επιλογές σε 5 εστιατόρια, ένα μοντέρνο συνεδριακό κέντρο για 450 άτομα, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις, το Armonia Wellness Spa και προγράμματα απασχόλησης παιδιών.Οι Esperides Villas αποτελούν την ιδανική πρόταση διαμονής για πελάτες που αναζητούν το υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας. Οι 39 υπέροχες Villas, 36 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρουν μοναδική θέαπρος τον Κορινθιακό Κόλπο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!

159€ για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας μία μοναδική διανυκτέρευση στο πολυτελέστατο συγκρότημα Esperides Villas Panorama του 5* Hotel Poseidon Resort στο Λουτράκι, με πρωινό, δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο, sauna και jacuzzi, αξίας 416€ - έκπτωση 62%.

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

- Ισχύει από 1/8/2011 έως 30/9/2011, καθημερινές και Σαβ/κα, κατόπιν διαθεσιμότητας. Για κρατήσεις Παρασκευή ή Σάββατο, ισχύει ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων, ενώ για κρατήσεις από 12/8 έως 16/8/2011 ισχύει ελάχιστη διαμονή 4 διανυκτερεύσεων.

- Όλες οι κρατήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν έως τις 20/9/11.

- Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει: 1 διανυκτέρευση 2 ατόμων σε Esperides Villa Panorama, πρωινό σε μπουφέ, 1 δείπνο σε μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο Amphitrion, χρήση γυμναστηρίου, sauna και jacuzzi, πρόσβαση στην οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, χρήση γηπέδων τένις και μπάσκετ.

- Το κάθε δωμάτιο έχει χωρητικότητα 3 ατόμων. Για παιδί έως 12 ετών ισχύει επιβάρυνση 40€ (εξοφλείται απευθείας στο Hotel Poseidon Resort).

- Για επιπλέον διανυκτέρευση ισχύει επιβάρυνση 159€ την οποία εξοφλείτε απευθείας στο ξενοδοχείο.

- Για κράτηση ή αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία ή αποστολή e-mail, τουλάχιστον δέκα μέρες πριν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

- Μπορούν να αγοραστούν έως 5 κουπόνια ανά χρήστη και να εξαργυρωθούν και αθροιστικά.

- Διατίθενται 20 δωμάτια Esperides Villa Panorama για τις καθημερινές και 5 δωμάτια για Παρασκευή ή Σάββατο όπως και για το διάστημα από 12/8 έως 16/8/2011 για τη συγκεκριμένη προσφορά.

- Η αρχική τιμή έχει υπολογιστεί με βάση το μέσο όρο της τιμής του για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

goldendeals

Για κρατήσεις, πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr