Maison Moschino. Όνειρα γλυκά, σε ένα ονειρεμένο ξενοδοχείο...

Καλωσορίσατε στο Maison Moschino, όπου τέσσερα αστέρια συναντούν ένα συννεφιασμένο δωμάτιο, ένα ανθισμένο κρεβάτι, μερικά "γλυκά" μαξιλάρια, ένα τραπέζι - τσαγερό... και σας ταξιδεύουν στον κόσμο της φαντασίας.

To 1840 στο κεντρικό Μιλάνο έκανε τα εγκαίνιά του ένας νέος, νεοκλασικού ρυθμού σιδηροδρομικός σταθμός. Από εκεί, ξεκινούσε το δρομολόγιο Μιλάνο - Μόντσα, ο δεύτερος παλαιότερος σιδηροδρομικός σταθμός στην Ιταλία, και ο τερματικός σταθμός ήταν ένας από τους ομορφότερους εκείνης της εποχής, στην πόλη. Σήμερα, η εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου στην Viale Monte Grappa 12, υπενθυμίζει την παλιά δόξα του σταθμού. Μόνο που εκεί που παλιά κουνούσαν το μαντίλι του αποχαιρετισμού εραστές που χώριζαν για άλλους προορισμούς, σήμερα, τα ζευγάρια δίνουν ραντεβού για ένα διαφορετικό λόγο. Με νέο ύφος, όψη και ρόλο, αλλά και κυρίως, με την υπογραφή του ονόματος Moschino, το κτίριο έχει μεταμορφωθεί σε ένα ξενοδοχείο με φαντασία και δημιουργικότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Maison Moschino. Όνειρα γλυκά, σε ένα ονειρεμένο ξενοδοχείο...

Διαθέτει πλέον 65 δωμάτια και μικρές σουίτες, εμπνευσμένες από ένα σύγχρονο παραμύθι με πρωταγωνιστή τη μόδα, σε κάθε σημείο και κάθε διακοσμητική λεπτομέρεια.

Τέσσερις όροφοι και δωμάτια εμπνευσμένα με σουρρεαλιστικά σχέδια, εντυπωσιάζουν με την εκκεντρικότητά τους, που εμπνέει το πνεύμα όσο ξεκουράζεται το σώμα...

Στο ξενοδοχείο θα βρείτε αξεσουάρ και ανέσεις που υποστηρίζουν το σουρρεαλιστικό σχέδιο με τα εμπνευσμένα μενού στο εστιατόριο "Clandestino Milano", τα περίεργα κοκτέιλ καλωσορίσματος στο μπαρ του ισογείου αλλά και την ιδιαίτερη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του Culti Spa.

Όσο για τις τιμές, ένα Wellness Package, 2 ατόμων για 2 διανυκτερεύσεις, με δωρεάν 50 λεπτά μασάζ, υπηρεσίες ευεξίας και είσοδο στο γυμναστήριο ξεκινά από €560 ενώ υπάρχουν και άλλα ειδικά πακέτα Γαστρονομίας, Shopping Therapy, Family και Honeymoon.

Πληροφορίες

http://www.unusualhotelsoftheworld.com/MaisonMoschino

http://www.maisonmoschino.com/en,

http://www.maisonmoschino.com/it/video-maison-moschino

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr