Ηabtoor Grand Resort & Spa 5*

Απέχει μόλις 4,5 ώρες και είναι πάντα ζεστό και φιλόξενο. Προσφέρεται για «καλοκαιρινές διακοπές» στην καρδιά του χειμώνα και είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τη θάλασσα σε θερμοκρασία 22 βαθμών. Δεν είναι άλλο από το Ντουμπάι, που επιμένει να κερδίζει το στοίχημα των δημοφιλέστερων εξωτικών προορισμών στα Ην. Αραβικά Εμιράτα. Το πολυτελές ΗabtoorGrandBeach Resort & Spa 5* υπόσχεται 5 μοναδικές εμπειρίες για μια αξέχαστη απόδραση...

 

Εμπειρία Νο 1: Διαμονή πολυτελείας

Ηabtoor Grand Resort & Spa 5*446 δωμάτια και σουίτες με θέα που κόβει την ανάσα, εξασφαλίζουν ιδανική διαμονή στο ΗabtoorGrandBeach Resort & Spa 5*. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και έχουν θέα ή στους κήπους ή στη θάλασσα. Διαθέτουν τηλεόραση πλάσμα, DVD players και επιλογή δορυφορικών καναλιών, αυτόνομο κλιματισμό, ταχεία σύνδεση στο ίντερνετ, θυρίδα και mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, 24-hour Room Service αλλά και κάθε υπηρεσία αρμόζει σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Κύρια χαρακτηριστικά που κερδίζουν αμέσως τον επισκέπτη, η ζεστή φιλοξενία και η φιλική ατμόσφαιρα.

Εμπειρία Νο 2: Elixir Spa

Elixir SpaAποκλειστικότητα, πολυτέλεια, υπέροχο περιβάλλον, είναι τα χαρακτηριστικά του Elixir Spa Dubai στο πολυτελές ΗabtoorGrandBeach Resort & Spa 5*, στην παραλία της Τζουμέιρα. Ποικιλία θεραπειών, για το πρόσωπο και το σώμα, παραδοσιακό θεραπευτικό μασάζ και αιθέρια έλαια, θεραπείες προσώπου, όλα από εξειδικευμένο προσωπικό, υπόσχονται την απόλυτη χαλάρωση σώματος, πνεύματος και νου. Το spa διαθέτει 6 αίθουσες για θεραπείες και προσφέρει ένα μενού με 30 διαφορετικές υπηρεσίες. Θαλασσοθεραπεία, λασποθεραπεία, ολιστικές θεραπείες, όλα στην υπηρεσία της απόλυτης ευεξίας.

Εμπειρία Νο 3: Γευστικές διαδρομές & κοκτέιλ με θέα

Habtoor Grand Resort & SpaΌχι μία, όχι δύο, αλλά 5 γαστρονομικές εμπειρίες σας περιμένουν στο θέρετρο, με θέα στην πισίνα ή τη θάλασσα, με γεύσεις που ταλανίζουν τον ουρανίσκο. Επιλέξτε ανάμεσα στα Luciano's (Ιταλικό), Al Basha (Λιβανέζικο), Al Dhiyafa (Διεθνής Κουζίνα), The Underground Pub (Βρετανική Pub) και The Grand Grill - Steakhouse και κάθε πιάτο θα είναι μοναδικό. Από ένα ποτό στην πισίνα στο Horizon Lounge μέχρι ένα κοκτέιλ στο παραλιακό Al Manara - Beach Bar και από αναψυκτικά και παγωτά στο Pool Bar μέχρι σαμπάνια στο Bartini, οι νύχτες στο Grand Habtoor Resort & Spa περνούν ευχάριστα, με καλή παρέα και υπέροχη θέα.

Εμπειρία Νο 4: Πισίνα, αμμουδιά ή νεροτσουλήθρες;

Habtoor Grand Resort & SpaΔύο πισίνες, στους καταπράσινους κήπους και μια εντυπωσιακή πισίνα με θέα μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, εξ' ου και η ονομασία της "The Horizon pool", οι λάτρεις της θάλασσας απολαμβάνουν ήλιο, άμμο και θάλασσα σε μια ιδιωτική παραλία. Εκπαιδευτές φροντίζουν να δοκιμάσετε την τύχη σας και στα θαλάσσια σπορ, windsurfing, ski, jet ski και scuba diving. Εκτός υδάτινου στοιχείου, υπάρχουν 4 γήπεδα τένις, 2 γήπεδα σκουώς, γυμναστήριο με πλήρη εξοπλισμό, γήπεδο ποδοσφαίρου στην παραλία και γήπεδο beach volley. Τα μικρά παιδιά διασκεδάζουν στο Junior Jungle Club και κάνουν νεροτσουλήθρες, αναρριχήσεις και πολλές δραστηριότητες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά.

Από την άλλη, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο του Ντουμπάι, Wild Wadi, με τις ψηλότερες και ταχύτερες νεροτσουλήθρες εκτός Βορείου Αμερικής απέχει μόλις 10 λεπτά από το ξενοδοχείο, ακολουθώντας την παραλιακή λεωφόρο Jumeirah.

Εμπειρία Νο 5: Παράδεισος αγορών σε απόσταση 10 λεπτών...

Habtoor Grand Resort & SpaΤο Mall of the Emirates είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα ψυχαγωγίας και διασκέδασης στη Μέση Ανατολή, με ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, αλλά και με εσωτερική πίστα για σκι (αν θέλετε να επιστρέψετε στις χειμερινές δραστηριότητες). Άλλωστε, μπορεί στα χιονοδρομικά της Ελλάδας να μην έχει πάντα χιόνια, αλλά εκεί είναι εξασφαλισμένα, ακόμη και με 43 βαθμούς υπό σκιάν! Απέχει μόλις 10 λεπτά οδήγησης, από το ξενοδοχείο, ακολουθώντας τον δρόμο Sheikh Zayed.


Προσφορά διαμονής Long Stay 02/01/2011 - 12/31/2011

Μείνετε 7 διανυκτερεύσεις και θα έχετε επιπλέον 15% έκπτωση από τις καλύτερες τιμές του ξενοδοχείου. Συμπεριλαμβάνεται πρωινό και δωρεάν ίντερνετ αλλά εξαιρούνται οι τοπικοί φόροι. Προσοχή: οι όροι κράτησης είναι αυστηροί και τα χρήματα δεν επιστρέφονται.

Πληροφορίες/ κρατήσεις

HabtoorGrandBeach Resort & Spa, PO Box 24454, Dubai, United Arab Emirates, Τηλ. +971 4 399 5000, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., URL http://grandjumeirah.habtoorhotels.com/site/general/Default.aspx

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr