Ferrari Tour στην Τοσκάνη! Οδηγική πρόκληση!

Είναι προκλητική, κομψή και υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές! Το αγαπημένο χρώμα της είναι το κόκκινο, κάτι που υποδηλώνει πάθος και δύναμη. Θα σε ταξιδέψει... αν της δώσεις μια ευκαιρία... Kαι δε θα σου ζητήσει πολλά... Μόνο να την προσέχεις και να είσαι τρυφερός μαζί της...


Χίλια μίλια, μία Θεά!

Ferrari Tour στην Τοσκάνη! Οδηγική πρόκληση!Φανταστείτε να οδηγείτε τους δαντελωτούς δρόμους μέσα από ορεινά χωριά στη διαδρομή Mille Miglia. Κλείστε τα μάτια και περάστε σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα φαντασίας: ότι οδηγείτε μια πανέμορφη Ferrari... ή τρεις διαφορετικές Ferrari στη διάρκεια ενός τετράωρου τουρ στα μαγευτικά τοπία της Ρώμης και της Φλωρεντίας.
Τοπίο που σου κόβει την ανάσα, υπέροχο φαγητό, διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία και μια ομάδα ανθρώπων παθιασμένων για τη ζωή: ποιός μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια εμπειρία; Ανακαλύψτε μέσα από τουρ διάρκειας 1- 8 ημερών την Τοσκάνη, την Ούμπρια, το Λάτιο, υπέροχες πόλεις όπως το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Βενετία, τη Νάπολη, αλλά και μικρότερες πόλεις- διαμάντια της Ιταλικής επαρχίας, ανακαλύπτοντας μυστικά εκ των έσω!
Ferrari Tour στην Τοσκάνη! Οδηγική πρόκληση!Κάθε μέρα η Ferrari σας θα είναι γεμισμένη και γυαλισμένη, έτοιμη να σας ταξιδέψει σε άλλα επίπεδα οδήγησης. Ferrari 458 Italia, Ferrari California, Ferrari 430 Scuderia F1, Ferrari 599 GTB Fiorano F1, Ferrari F430 Spider F1, Ferrari 612 Scaglietti F1, και μια ομάδα έμπειρων συνοδών, θα ανακαλύψετε και το πιο απομονωμένο χωριουδάκι, θα παρκάρετε σε γραφικά σοκάκια μπροστά από πολυτελή ξενοδοχεία 5-7*, εσείς και μόνο εσείς.

Η γραφική κοιλάδα Val d’Orcia είναι αναγνωρισμένο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO λόγω του πανέμορφου και πολύχρωμου τοπίου της, διάστικτου με πράσινα κυπαρίσσια. Στην Ferrari Tour στην Τοσκάνη! Οδηγική πρόκληση!τετράωρη διαδρομή από τη Φλωρεντία, τα μοντέλα Ferrari California, Ferrari F430 Spider και Ferrari 430 Scuderia θα είναι στη διάθεσή σας για να οδηγήσετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο, ενώ έξι οδηγοί θα εναλλάσσεστε στη διαδρομή. Η εμπειρία της γνωριμίας της Τοσκάνης ή της Βόρειας Ιταλίας οδηγώντας το αυτοκίνητο- θρύλο, είναι πράγματι μοναδική. Ο Enzo Ferrari είχε μάλιστα χαρακτηρίσει τη διαδρομή Mille Miglia ως "τη μεγαλύτερη πίστα αγώνων στον κόσμο" και είχε δίκιο! Η διαδρομή είναι ένας ιστορικός αγώνας ταχύτητας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1927 και 1957, καλύπτοντας τη μήκους 1000 μιλίων διαδρομή Μπρέσια- Ρώμη- Μπρέσια και σήμερα αποτελεί τον δρόμο - θρύλο για τους ανθρώπους που έχουν πάθος για το αυτοκίνητο και αναζητούν την περιπέτεια, την δράση και την ανακάλυψη.

Ferrari Tour στην Τοσκάνη! Οδηγική πρόκληση!Αν δείτε λοιπόν 10 Ferrari να παρελαύνουν στην Τοσκάνη ένα ηλιόλουστο πρωινό, μην παραξενευτείτε: πρόκειται για την ομάδα της Red Travel, που γνωρίζουν τις ομορφιές της Ιταλίας μέσα από μια θρυλική εμπειρία. Παράλληλα, γίνονται στάσεις σε ιστορικά σημεία, πολυτελή καφέ και εστιατόρια για γεύμα, υπέροχες βίλλες για την παραμονή των επισκεπτών. Κι όλα αυτά, πίσω από το τιμόνι μιας πανάκριβης Ferrari, που πιθανόν ποτέ αλλιώς δεν θα είχατε την ευκαιρία να βιώσετε.

Η εταιρία Red Travel στοχεύει σε αυτό ακριβώς: στο να σας προσφέρει την ανεπανάληπτη αίσθηση χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε μια Ferrari. Πόσο θα σας κοστίσει η εμπειρία; Ε, όχι πολύ αλλά ούτε και λίγο...


Πληροφορίες και κρατήσεις: Κάντε κλικ εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr