Φωτογραφικές διαδρομές - Βαγγέλης ΚορρόςΤο TravelPassion.gr έχει την τιμή να συνεργάζεται με τον φωτογράφο Βαγγέλη Κορρό, από την αρχή της online κυκλοφορίας του. Συγκεντρώσαμε ενδεικτικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες λήψεις που έχει κάνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σας παρουσιάζουμε μια ενδεικτική επιλογή.

Ο Βαγγέλης Κορρός ασχολείται επαγγελματικά με τη ταξιδιωτική φωτογραφία εδώ και 10 χρόνια. Με ιδιαίτερη οπτική γωνία και ρομαντική διάθεση, αποτυπώνει τους προορισμούς που επισκέπτεται με γλαφυρότητα και λεπτομέρεια.

Έχει ταξιδέψει ανά την Ευρώπη, την Ασία και την Βόρειο Αφρική, ενώ γνωρίζει την Ελλάδα απ' άκρη σ' άκρη. Διαθέτει ένα ανεξάντλητο φωτογραφικό αρχείο, ενώ έχει δημοσιεύσει άρθρα και φωτογραφίες του σε έγκριτα ταξιδιωτικά περιοδικά (Γεωτρόπιο, COSMOS Travel, ΤΑ ΝΕΑ, Αποδράσεις, Icons, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ/ Ταξίδια) και εφημερίδες των ελληνικών ΜΜΕ.

Μια σύντομη ματιά στις φωτογραφίες από Ελλάδα

 

Καστοριά

Αντίπαξοι

Αστυπάλαια

Καστοριά

Ήπειρος

Σκύρος

Λήμνος

Καστελόριζο

Ρόδος

Σκιάθος

Τέμπη

Καβάλα

Πάτμος

Αμοργός

Πάργα




 



Μια σύντομη ματιά στις φωτογραφίες από Εξωτερικό

 

Πράγα

Μαγιόρκα

Βερολίνο

Νορβηγία

Δανία

Σουηδία

Ελβετία

Γουαδελούπη

Γκσταντ

Σουηδία

Μαγιόρκα

Νορβηγία

Κο Σαμούι

 

Μαγιόρκα

Αζόρες

 

 

 



Για να προμηθευτείτε φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του στο τηλ. 6942 849064. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά φωτογραφικά άλμπουμ, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις σας.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr