doctoranytime1Ίσως σκέφτεστε την τελευταία φορά που αποφασίσατε να κλείσετε ραντεβού με ένα γιατρό και είστε ήδη έτοιμοι να τα παρατήσετε πριν καν αρχίσετε! Φταίει που πήρατε τηλέφωνο δύο και τρεις γιατρούς μέχρι να βρείτε κάποιον που να έχει το πολυπόθητο ραντεβού ΕΟΠΥΥ και να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά; Φταίει που είχατε κλείσει ραντεβού με κάποιο γιατρό, αλλά δεν γνωρίζατε τίποτε για εκείνον και αυτό σας δημιουργούσε ανασφάλεια; Μήπως τελικά θέλετε να απλουστεύσετε τη ζωή σας; Τώρα μια νέα υπηρεσία στο διαδίκτυο, ήρθε για να φέρει την ανατροπή στο χώρο της υγείας και να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!

Με ένα κλικ εδώ μπορείτε πλέον να κλείνετε online ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής σας γρήγορα και εύκολα.Σαν μέλος του Doctoranytime μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού με τον ιατρό σας ακόμα πιο γρήγορα. Το κλείσιμο ραντεβού γίνεται μια απλή διαδικασία 3 βημάτων, που μπορείτε να κάνετε.

1. Βρίσκετε το γιατρό που επιθυμείτε βάσει 1-3 βασικών κριτηρίων: Ειδικότητα, Περιοχή και Ασφάλεια.
2. Συγκρίνετε τα προγράμματα και το προφίλ των γιατρών για να βρείτε αυτόν που προτιμάτε (το πρόγραμμά τους εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο).
3. Κλείνετε το ραντεβού με το γιατρό online και εντελώς δωρεάν!
Τόσο απλά, τόσο άμεσα, χωρίς να χάνετε χρόνο αλλά ούτε την ηρεμία σας!
Με την online υπηρεσία DoctorAnytime
- Να κλείσετε ραντεβού online, 24 ώρες το 24ωρο και όχι μόνο τις ημέρες και ώρες που δέχεται ο κάθε ιατρός
- Να επιλέξετε γιατρό από μία μεγάλη βάση που περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις ειδικότητες γιατρών στην Αττική. Μέσα από το ολοκληρωμένο προφίλ του γιατρού, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του ίδιου, το ιατρείο του, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του με στοιχεία κόστους καθώς και στοιχεία του βιογραφικού του αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και άρθρα γύρω από το αντικείμενο της εξειδίκευσής του.

Ένα κλικ εδώ η ιδανική λύση για τα ραντεβιού σας με το γιατρό!

 

Γιατροί, κλείστε κι εσείς το ραντεβού με τους πελάτες σας! 

doctoranytime1960.000 ασθενείς αναζητούν τον ιατρό τους μηνιαίως μέσω internet*. Θέλετε να είστε εσείς ο ιατρός της επιλογής τους; H υπηρεσία λειτουργεί και για διαγνωστικά κέντρα. Το ιατρείο σας θα «λειτουργεί» 24/7. Εσείς απλά υποδεικνύετε τις διαθέσιμες ώρες των ραντεβού σας και οι ασθενείς κλείνουν ραντεβού μαζί σας online!
Το doctoranytime.gr σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε την προσωπική σας σελίδα με πληροφορίες για το βιογραφικό και το ιατρείο σας. Αποτέλεσμα; Οι ασθενείς σας βρίσκουν ευκολότερα και κλείνουν ραντεβού μαζί σας εύκολα και άμεσα.

Δείτε τον τρόπο, πατώντας εδώ και επιλέγοντας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΑΤΡΟΥ, στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας.

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr