H Swiss εγκλιματίζει το ταξίδι μας!Έχετε μια έντονη επιθυμία να ταξιδέψετε αλλά δεν ξέρετε που να πάτε; Η SWISS έχει τη λύση: Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ! Και μάλιστα, στην κατάλληλη θερμοκρασία! Δε σας αρέσουν τα πολύ ζεστά κλίματα; Θέλετε να δροσιστείτε κάτω από δροσερή σκιά ενός πάρκου; Προτιμάτε να κάνετε τα ψώνια σας με μπουφανάκι; Η Swiss σας στέλνει στον κατάλληλο προορισμό!


Επιλέγετε την κατηγορία "Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ" και ακολουθείτε 3 απλά βήματα.

1.  Εισάγετε το αεροδρόμιο αναχώρηση σας
2. Εισάγετε το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε, κατ’ άτομο
3. Εισάγετε τη θερμοκρασία που θα θέλατε να έχει το μέρος που θα επισκεφτείτε
...και 'Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ' θα σας προτείνει που να πάτε και με ποιες πτήσεις.

Για παράδειγμα, εισάγετε το ποσό από €100 - έως €600 - και ορίστε την επιθυμητή θερμοκρασία πάνω από 20° κελσίου και θα ανακαλύψετε 50 ελκυστικές προτάσεις, μεταξύ των οποίων η Βαρκελώνη από €154.- η Νέα Υόρκη από €579.- ακόμα και η Βομβάη από €599.

Σκέφτεστε κάτι απλούστερο;

INFO: http://www.swiss.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr