Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η SIA και η Virgin Australia θα πραγματοποιούν πτήσεις κοινού κωδικού στα διεθνή αλλά και στα εσωτερικά δρομολόγια, θα προσφέρουν κοινά προγράμματα και προνόμια στους frequent flyers καθώς και πρόσβαση στα ειδικά lounges, θα συντονίζουν δρομολόγια μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Αυστραλίας καθώς και προς άλλους προορισμούς διασφαλίζοντας απρόσκοπτες συνδέσεις, και τέλος θα οργανώνουν από κοινού προγράμματα πωλήσεων, μάρκετινγκ και διανομήςΗ Singapore Airlines (SIA) υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την απόφαση της Αυστραλιανής Αρχής Ανταγωνισμού και Προστασίας του Καταναλωτή (ACCC) σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η πρόταση ευρείας συμμαχίας μεταξύ της SIA και της Virgin Australia.

Η απόφαση της ACCC αποτελεί την τελική ρυθμιστική έγκριση που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσει η συμμαχία μεταξύ των δυο αεροπορικών εταιριών.

Χάρη στη συμμαχία, οι επιβάτες των δυο εταιριών αναμένεται από το τέλος του έτους να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν ταξιδιωτικά μίλια στις πτήσεις της SIA και της Virgin Australia, ενώ πτήσεις με κοινό κωδικό αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η SIA και η Virgin Australia θα πραγματοποιούν πτήσεις κοινού κωδικού στα διεθνή αλλά και στα εσωτερικά δρομολόγια, θα προσφέρουν κοινά προγράμματα και προνόμια στους frequent flyers καθώς και πρόσβαση στα ειδικά lounges, θα συντονίζουν δρομολόγια μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Αυστραλίας καθώς και προς άλλους προορισμούς διασφαλίζοντας απρόσκοπτες συνδέσεις, και τέλος θα οργανώνουν από κοινού προγράμματα πωλήσεων, μάρκετινγκ και διανομής.

Η προέγκριση δόθηκε από την ACCC στις 13 Οκτωβρίου και στις 20 Οκτωβρίου η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε την έγκρισή της για τη συμμαχία.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr