Singapore Airlines

Με χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό σε μελιτζανί, το κατασκευασμένο στην Ελβετία SpaceBed της Singapore Airlines μετατρέπεται σε ένα επίπεδο κρεβάτι, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολυάσχολους επιχειρηματίες ταξιδιώτες να απολαύσουν την ξεκούραση που δικαιούνται με αξεπέραστη άνεση και στιλ.

Με μήκος 198cm σε πλήρη έκταση, τα νέα επίπεδα καθίσματα προσφέρουν απαράμιλλη άνεση και ξεκούραση στην καμπίνα επιχειρηματικής θέσης. Οι ειδικοί της SIA συνεργάστηκαν με την ελβετική εταιρεία Ludeke Design και την ιταλική Avio Interiors και παρουσίασαν ένα εκπληκτικό σχέδιο με πλάτος κρεβατιού 68,6cm (όταν και τα δυο μπράτσα πέσουν), καθιστώντας το SpaceBed ως το μεγαλύτερο κρεβάτι της επιχειρηματικής θέσης παγκοσμίως.

• Ένα μοναδικό μαξιλάρι καθίσματος προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματος, επιτρέποντας καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο. Το μαξιλάρι του καθίσματος επιτρέπει επίσης στον επιβάτη να επιμηκύνει ή να μειώσει το μήκος του μαξιλαριού για μέγιστη εργονομική υποστήριξη του σώματος.

• Ηλεκτρικά στηρίγματα για τα πόδια, υποστήριξη της μέσης και προσαρμόσιμα στηρίγματα για το κεφάλι, παραμένουν αναπόσπαστο μέρος της παροχής συνολικής άνεσης.

• Διακριτικά προσωπικά παραβάν μπορούν να προσαρμοστούν στο προτιμώμενο ύψος για τη διαφύλαξη του ιδιωτικού χώρου, ή για τη δημιουργία διπλού κρεβατιού για οικογένειες που ταξιδεύουν.

• Προσιτός ιδιωτικός χώρος φύλαξης βρίσκεται δίπλα στις οθόνες προσωπικού βίντεο μπροστά από τον επιβάτη.

• Ένα καινούργιο σύστημα παροχής ενέργειας έχει ενσωματωθεί στο SpaceBed, διευκολύνοντας τους επιβάτες να συνεχίσουν την εργασία τους κατά τη διάρκεια της πτήσης με τη χρήση ενός απλού ηλεκτρικού καλωδίου.

• Προσωπικός φωτισμός για διάβασμα σε κάθε κάθισμα είναι σίγουρα απαραίτητος για τους επιβάτες που θέλουν να διαβάσουν αργά τη νύχτα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr