Qatar Airways: Economy Class Άνεση 5 αστέρων στον ουρανόΜία από τις καλύτερες εμπειρίες ταξιδιού στην Οικονομική Θέση σε όλον τον κόσμο σας περιμένει στη διακεκριμένη αεροπορική εταιρία Qatar Airways. Aν το ταξίδι στην οικονομική θέση σας φαίνεται άχαρο και άβολο, σας προτείνουμε να το ξανασκεφθείτε. Διαβάστε τις παροχές μιας από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου...

Η αίσθηση ευρυχωρίας στη φωτεινή και καλά αεριζόμενη καμπίνα των αεροσκαφών της Qatar Airways σας προσφέρει περισσότερο χώρο και ιδιωτικότητα. Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε με την οικογένειά σας, το ασυναγώνιστο επίπεδο εξυπηρέτησης, της θερμής και βραβευμένης φιλοξενίας και της άνεσης που σας προσφέρουμε καθιστούν την πτήση σας μια πραγματική απόλαυση.

Άνετα καθίσματα, χώρος και για τους ψηλούς!

Qatar Airways: Economy Class Άνεση 5 αστέρων στον ουρανόΜετά το παραδοσιακό και θερμό καλωσόρισμα και τις αναζωογονητικές ζεστές ή παγωμένες πετσέτες θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας και θα είστε έτοιμοι να απολαύσετε την πτήση σας. Ως επιβάτες σε έναν από τους πιο καινούριους στόλους του κόσμου, το ταξίδι σας θα είναι μια πραγματική απόλαυση. Περισσότερος χώρος, μεγαλύτερη άνεση. Βολευτείτε στον προσωπικό σας χώρο σε ένα από μεγαλύτερα καθίσματα που υπάρχουν στον αέρα. Τα ευρύχωρα καθίσματα και ο μεγάλος χώρος ποδιών εξασφαλίζει την απόλυτη άνεσή σας. Φρέσκα μαξιλάρια, απαλές κουβέρτες fleece, ζεστές και παγωμένες αναζωογονητικές πετσέτες και τσάντες με είδη υγιεινής θα κάνουν το ταξίδι σας άνετο και ευχάριστο.

Γεύσεις πέντε αστέρων!

Απολαύστε γεύματα ποιότητας 5 αστέρων εμπνευσμένα από τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις που ετοιμάζονται από τα καλύτερα υλικά, συνοδευόμενα από επιλεγμένα ποτά και κρασιά στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Εάν έχετε ειδικές διαιτητικές ανάγκες, ενημερώστε την εταιρία για τις προτιμήσεις σας και θα φροντίσουν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

1.000 τρόποι να ψυχαγωγηθείτε!

Από τα δυσκολότερα στοιχεία μιας πτήσης υπερατλαντικής είναι ο χρόνος. Πώς θα περάσει όταν πρέπει να είσαι 8 ώρες εν πτήσει; Απλά, βολευτείτε στο κάθισμά σας και αφήστε το χρόνο να κυλάει ευχάριστα με το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψυχαγωγίας Oryx. Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερες από 1.000 επιλογές ψυχαγωγίας με ταινίες, μουσική, παιχνίδια, τηλεοπτικά προγράμματα και συναρπαστικά ντοκιμαντέρ.

Με τις αποσκευές τι γίνεται;

Qatar Airways: Economy Class Άνεση 5 αστέρων στον ουρανόΈχετε ένα επιτρεπόμενο όριο καταγεγραμμένων αποσκευών δύο τεμαχίων, που δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 23 kg συνολικά. Οι επιβάτες που πραγματοποιούν υπερατλαντικά ταξίδια έχουν ένα επιτρεπόμενο όριο καταγεγραμμένων αποσκευών δύο τεμαχίων, που το καθένα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 23 kg. Το επιτρεπόμενο όριο χειραποσκευών ενός τεμαχίου ανέρχεται στα 7 kg (50 x 37 x 25 cm).
Πηγή: http://www.qatarairways.com/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr