Η Lufthansa αναβάθμισε τις υπηρεσίες εν πτήσει σε δρομολόγια μακρινών και κοντινών διαδρομών. Από την 1η Μαΐου, το προσωπικό καμπίνας προσφέρει στους επιβάτες First and Business-Class νέες υπηρεσίες και δημιουργικά μενού, που σερβίρονται σε ποιοτικά σερβίτσια με επιπλέον εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες.Η Lufthansa αναβάθμισε τις υπηρεσίες εν πτήσει σε δρομολόγια μακρινών και κοντινών διαδρομών. Από την 1η Μαΐου, το προσωπικό καμπίνας προσφέρει στους επιβάτες First και Business-Class νέες υπηρεσίες και δημιουργικά μενού, που σερβίρονται σε ποιοτικά σερβίτσια με επιπλέον εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες.

Μόλις πριν από μερικούς μήνες, η αποκλειστική υπηρεσία First Class της Lufthansa διακρίθηκε με κορυφαία βαθμολογία από τη Skytrax. Πλέον, οι επιβάτες First Class μπορούν να απολαμβάνουν νέες γαστρονομικές προτάσεις. Στις πτήσεις από τη Γερμανία, η Lufthansa προσφέρει "Γαστρονομικές Απολαύσεις" μέσα από ένα νέο πρόγραμμα, ελαφρώς αναβαθμισμένο συγκριτικά με το δημοφιλές πρόγραμμα των Star Chefs. Επίκεντρο της υπηρεσίας αυτής είναι η γαστρονομική εμπειρία και οι δημιουργίες ενός εξαιρετικού σεφ – που έχει διακριθεί με τουλάχιστον δύο αστέρια Michelin ή αντίστοιχη διάκριση. Τα μενού θα αλλάζουν όπως και πριν, ανά δίμηνο. Η αποκλειστική υπηρεσία προσφοράς χαβιάρι σε επιβάτες First Class θα παρέχεται πλέον ως ξεχωριστό γεύμα σε ημερήσιες και νυχτερινές πτήσεις. Για ορεκτικό, το προσωπικό αέρος θα σερβίρει μια ποικιλία από καναπεδάκια, αντί για ένα μόνο πρώτο πιάτο. Επιπλέον, τα μενού εν πτήσει θα προσφέρονται σε ποιοτικά σερβίτσια με νέο design και πολλά καινούρια στοιχεία, όπως ατομική αλατοπιπεριέρα για κάθε επιβάτη, ένα μικρό μπολ με ελαιόλαδο και κομψές κρυστάλλινες καράφες για το νερό.

Οι επιβάτες θα απολαμβάνουν αυτές τις αναβαθμισμένες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλες τις πτήσεις. Παράλληλα, ταξιδεύοντας εντός Γερμανίας ή Ευρώπης οι επιβάτες θα απολαμβάνουν πλήρες γεύμα στη Business Class. Ακόμη και σε σύντομα δρομολόγια, η ποιότητα θα παραμένει ίδια: πορσελάνινα σερβίτσια, υφασμάτινες χειροπετσέτες, κούπα για τον καφέ και νέα ποτήρια κρασιού εξασφαλίζουν στους εκλεκτούς ταξιδιώτες άριστη ποιοτική απόλαυση, ποικιλία και φρεσκάδα στα γεύματα. Για πτήσεις άνω των 76 λεπτών, συμπληρωματικά των γευμάτων θα σερβίρονται μικρές λιχουδιές, όπως γλυκά, φρέσκα φρούτα ή παγωτό.Παράλληλα έχει αναβαθμιστεί το γαστρονομικό concept της Business Class της Lufthansa, με περισσότερα φρέσκα υλικά και ποικιλία στα γεύματα, τα γλυκά και τα αναψυκτικά, ικανοποιώντας κάθε προτίμηση: νέες ποικιλίες τσαγιού, φρέσκο γάλα για το τσάι ή τον καφέ, ευρύτερη ποικιλία χυμών, 'Weißbier' (μπύρα από σιτάρι) και 'Altbier' (μαύρη μπύρα). Παράλληλα, νέο ύφος και ευχάριστο οπτικό αποτέλεσμα αποτελεί η προσθήκη πορσελάνινων σερβίτσιων και νέων μαχαιροπήρουνων.

Οι επιβάτες θα απολαμβάνουν αυτές τις αναβαθμισμένες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλες τις πτήσεις. Παράλληλα, ταξιδεύοντας εντός Γερμανίας ή Ευρώπης οι επιβάτες θα απολαμβάνουν πλήρες γεύμα στη Business Class. Ακόμη και σε σύντομα δρομολόγια, η ποιότητα θα παραμένει ίδια: πορσελάνινα σερβίτσια, υφασμάτινες χειροπετσέτες, κούπα για τον καφέ και νέα ποτήρια κρασιού εξασφαλίζουν στους εκλεκτούς ταξιδιώτες άριστη ποιοτική απόλαυση, ποικιλία και φρεσκάδα στα γεύματα. Για πτήσεις άνω των 76 λεπτών, συμπληρωματικά των γευμάτων θα σερβίρονται μικρές λιχουδιές, όπως γλυκά, φρέσκα φρούτα ή παγωτό.

Οι αναβαθμίσεις εν πτήσει περιλαμβάνουν μια νέα σειρά ειδών προσωπικής φροντίδας και υγιεινής. Για τους επιβάτες First και Business Class στις μακρινές πτήσεις, που θα θέλουν να αναζωογονήσουν σώμα και πνεύμα ενώ θα ταξιδεύουν προς τον προορισμό τους, θα υπάρχουν σε όλες τις τουαλέτες επώνυμα καλλυντικά και είδη ατομικής φροντίδας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr