Η Lufthansa καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό το ταξίδι προς τους χειμερινούς προορισμούς. Η νέα πολιτική δωρεάν αποσκευών, που ισχύει για εισιτήρια που εκδόθηκαν από την 1η Ιουνίου 2012 και εξής, επιτρέπει σε όλους τους επιβάτες, εκτός όσων ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ ή τον Καναδά, να μεταφέρουν πέραν του επιτρεπόμενου ορίου δωρεάν αποσκευών, και ένα ζεύγος πέδιλων σκι ή ένα snowboard χωρίς επιπλέον χρέωση. Η Lufthansa πετά προς δεκάδες πόλεις που αποτελούν την πύλη προς τα χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων, όπως για παράδειγμα, τη Νίκαια, το Τορίνο, τη Γενεύη, το Μιλάνο, τη Βερόνα, το Ίνσμπρουκ και το Σάλτσμπουργκ.Η Lufthansa καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό το ταξίδι προς τους χειμερινούς προορισμούς. Η νέα πολιτική δωρεάν αποσκευών, που ισχύει για εισιτήρια που εκδόθηκαν από την 1η Ιουνίου 2012 και εξής, επιτρέπει σε όλους τους επιβάτες, εκτός όσων ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ ή τον Καναδά, να μεταφέρουν πέραν του επιτρεπόμενου ορίου δωρεάν αποσκευών, και ένα ζεύγος πέδιλων σκι ή ένα snowboard χωρίς επιπλέον χρέωση. Η Lufthansa πετά προς δεκάδες πόλεις που αποτελούν την πύλη προς τα χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων, όπως για παράδειγμα, τη Νίκαια, το Τορίνο, τη Γενεύη, το Μιλάνο, τη Βερόνα, το Ίνσμπρουκ και το Σάλτσμπουργκ.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr