Συγχώνευση Germanwings & Lufthansa Direct Services στην ΚολονίαΗ Lufthansa Direct European services, που περιλαμβάνει όλα τα εσωτερικά και ευρωπαϊκά δρομολόγια της Lufthansa από Γερμανία εκτός από τους κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, θα συγχωνευθεί εμπορικά και διοικητικά με την Germanwings από την 1η Ιανουαρίου 2013, προκειμένου να δημιουργηθεί μια εταιρία με βάση τη Germanwings GmbH. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας θα βρίσκονται στην Κολονία.

Από το 2013, η νέα εταιρία θα χρησιμοποιεί αεροσκάφη τόσο της Germanwings, όσο και του στόλου της Direct Services. Επιπρόσθετα, και τα αεροσκάφη της Eurowings GmbH πρόκειται να εκτελούν πτήσεις για λογαριασμό της νέας εταιρίας, γεγονός που σημαίνει ότι σχεδόν 90 αεροσκάφη θα καλύπτουν τις απευθείας πτήσεις εντός Γερμανίας και Ευρώπης. Τον πρώτο χρόνο, υπολογίζεται να διακινηθούν πάνω από 18 εκατομμύρια επιβάτες.
Ο Christoph Franz, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Deutsche Lufthansa AG, δήλωσε: «Η νέα εταιρία θα είναι μέρος του Lufthansa Airline Group με τα αντίστοιχα υψηλά πρότυπα ποιότητας». Η απόφαση για τη μελλοντική επωνυμία της θα ληφθεί τους ερχόμενους μήνες. Ο συνδυασμός των εσωτερικών – εντός Γερμανίας – και ευρωπαϊκών point-to-point πτήσεων, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες βελτίωσης της αποδοτικότητας μας. Στόχος μας είναι να θέσουμε ξανά αυτά τα δρομολόγια σε τροχιά κερδοφορίας, κάτω από την ομπρέλα μιας και μόνο εταιρίας. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εκτενές, υψηλής ποιότητος δίκτυο ακόμη και εκτός των κόμβων μας στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Μάλιστα, το προσωπικό μας σε αυτόν τον τομέα θα έχει την προοπτική μιας ασφαλούς θέσεως εργασίας σε μια εταιρία εντός του Ομίλου Lufthansa», τόνισε ο Christoph Franz.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr