Οι επιβάτες που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής μπορούν πλέον όχι μόνο να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά τις κρατήσεις εισιτηρίων με τη Lufthansa αλλά και να συνθέτουν όλο το πακέτο διακοπών τους στο www.lufthansaholidays.com. Με ελάχιστα βήματα, μπορούν να συνδυάζουν τις κρατήσεις αεροπορικού εισιτηρίου και ξενοδοχείου μεμονωμένα και ευέλικτα, και στη συνέχεια να κλείνουν τις διακοπές τους ως ένα πλήρες πακέτο. Στο νέο ταξιδιωτικό portal Lufthansa Holidays που λανσαρίστηκε ζωντανά στο διαδίκτυο, οι πελάτες μπορούν να επιλέγουν προγραμματισμένες πτήσεις της Lufthansa ή οποιασδήποτε άλλης συνεργαζόμενης αεροπορικής εταιρίας που πραγματοποιούν πτήσεις κοινού κωδικού προς περισσότερα από 140 αεροδρόμια και να τις συνδυάζουν με οποιοδήποτε από τα 8.000 ξενοδοχεία που προσφέρονται προς 1.000 ελκυστικούς προορισμούς. Στο νέο αυτό εγχείρημα η Lufthansa συνεργάζεται με τη γερμανική εταιρία tour operator Thomas Cook Deutschland.Οι επιβάτες που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής μπορούν πλέον όχι μόνο να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά τις κρατήσεις εισιτηρίων με τη Lufthansa αλλά και να συνθέτουν όλο το πακέτο διακοπών τους στο www.lufthansaholidays.com. Με ελάχιστα βήματα, μπορούν να συνδυάζουν τις κρατήσεις αεροπορικού εισιτηρίου και ξενοδοχείου μεμονωμένα και ευέλικτα, και στη συνέχεια να κλείνουν τις διακοπές τους ως ένα πλήρες πακέτο.

Στο νέο ταξιδιωτικό portal Lufthansa Holidays που λανσαρίστηκε ζωντανά στο διαδίκτυο, οι πελάτες μπορούν να επιλέγουν προγραμματισμένες πτήσεις της Lufthansa ή οποιασδήποτε άλλης συνεργαζόμενης αεροπορικής εταιρίας που πραγματοποιούν πτήσεις κοινού κωδικού προς περισσότερα από 140 αεροδρόμια και να τις συνδυάζουν με οποιοδήποτε από τα 8.000 ξενοδοχεία που προσφέρονται προς 1.000 ελκυστικούς προορισμούς. Στο νέο αυτό εγχείρημα η Lufthansa συνεργάζεται με τη γερμανική εταιρία tour operator Thomas Cook Deutschland.

Το Lufthansa Holidays σηματοδοτεί μια νέα πορεία για τη Lufthansa και συμπληρώνει τις επιτυχημένες υπηρεσίες της εταιρείας μέσω της ιστοσελίδας www.lufthansa.com. Είτε για νέους backpackers, είτε για όσους λατρεύουν τον πολιτισμό και αναζητούν μια σύντομη απόδραση, είτε για οικογένειες που αναζητούν παραθεριστικές διακοπές ή ακόμη για πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες που επιλέγουν διακοπές σε spa ή ταξίδια ευεξίας, η Lufthansa Holidays έχει τον τέλειο συνδυασμό για τον καθένα, προσφέροντας μια ευρύτατη γκάμα σύντομων αποδράσεων σε πόλεις της Ευρώπης, αλλά και επιλογές και προτάσεις για λάτρεις των παραλιών ή των μεγάλων ταξιδιών που θα μπορέσουν και αυτοί να βρουν ένα ταξιδιωτικό πακέτο που να καλύπτει τις δικές τους ανάγκες.

Κατά τη δημιουργία των πακέτων, επιλέγονται οι καλύτερες διαθέσιμες τιμές για πτήσεις και διαμονή, παράλληλα με οποιεσδήποτε άλλες επιπλέον υπηρεσίες. Εν συνεχεία, υπολογίζεται η τελική τιμή για το σύνολο των υπηρεσιών και δεν υπάρχει καμία άλλη επιπλέον χρέωση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πακέτο.

"Ερευνούμε νέους ορίζοντες στον τομέα του τουρισμού για λόγους αναψυχής. Οι πελάτες μας δίνουν ιδιαίτερη αξία στην ατομικότητα και την ποιότητα και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους προσφέροντας μια δυναμική λύση για κρατήσεις ταξιδιωτικών πακέτων," δήλωσε ο Jens Bischof, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Lufthansa German Airlines. "Το Lufthansa Holidays προσφέρει καινοτομία, έμπνευση και εξατομικευμένες υπηρεσίες- με λίγα λόγια, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για ξένοιαστες διακοπές."

Τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Lufthansa Miles & More κερδίζουν αυτόματα μίλια σε όλες τις πτήσεις. Οι προτάσεις ξενοδοχείων της Thomas Cook είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς επιλογής ειδικά για το Lufthansa Holidays.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr