101202_top_img_grΑποδράστε σε μαγικά χειμερινά τοπία! Από Παρασκευή έως Κυριακή και μόνο, η Luthansa έχει ετοιμάσει για εσάς μοναδικές προσφορές με πολλές επιπλέον θέσεις σε ευρωπαϊκές πτήσεις από 99€*. Έτσι, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο 2011 μπορείτε να αποδράσετε σε πόλεις για shopping και ψυχαγωγία ή να απολαύσετε το κατάλευκο χιόνι και après-ski στα πιο μοδάτα χειμερινά resorts. Και για πιο διασκεδαστικές οικογενειακές διακοπές, τα παιδιά πληρώνουν μόνο φόρους και τέλη για ταξίδια από 15 Δεκεμβρίου ως 15 Μαρτίου 2011 στις απευθείας πτήσεις εντός Ευρώπης!

Πολλές επιπλέον θέσεις για Ευρώπη από 99€*

Από την Παρασκευή ως την Κυριακή αυξάνεται η διαθεσιμότητα θέσεων στους χαμηλότερους ναύλους για πτήσεις προς Ευρώπη. Έτσι, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο 2011, θα μπορούσατε να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα παρατεταμένο Σαββατοκύριακο, ένα ταξίδι για ψώνια ή ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα- στις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης από 99€* (Μόναχο και Φρανκφούρτη), από 179€ (Βερολίνο, Πράγα, Λονδίνο, Κοπεγχάγη).

Απολαύστε την Ευρώπη το χειμώνα με τα παιδιά σας

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2010 ως τις 15 Μαρτίου 2011, τα παιδιά μπορούν να πετάνε στις απευθείας πτήσεις μας εντός Ευρώπης χωρίς ναύλο. Κάντε κράτηση έως τις 14 Δεκεμβρίου 2010 - και αρχίστε να ετοιμάζεστε για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.

Προσοχή στους ειδικούς όρους που διέπουν τις προσφορές. Πληροφορίες στο http://www.lufthansa.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr