Αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι (επιχειρήσεις, τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και κυβέρνηση) για ανάπτυξη του τουρισμού, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η αύξηση των ήδη υπαρχόντων αεροπορικών συνδέσεων της Ελλάδας με το εξωτερικό και η έναρξη νέων. Η Goldair Handling επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή ακόμα πιο ενεργά και συντονισμένα στα 25 Ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται, προσφέροντας εκπτώσεις και ειδικές υπηρεσίες.Αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι (επιχειρήσεις, τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και κυβέρνηση) για ανάπτυξη του τουρισμού, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η αύξηση των ήδη υπαρχόντων αεροπορικών συνδέσεων της Ελλάδας με το εξωτερικό και η έναρξη νέων. Η Goldair Handling επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή ακόμα πιο ενεργά και συντονισμένα στα 25 Ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται, προσφέροντας εκπτώσεις και ειδικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να προσφέρει:

Εκπτώσεις στις τιμές handling, οι οποίες θα είναι μεγαλύτερες για τις νέες συνδέσεις και ακόμα μεγαλύτερες για τις νέες πτήσεις εκτός τουριστικής περιόδου αιχμής (Οκτώβριος– Μάιος).

• Ειδικές υπηρεσίες προς οικογένειες (με μικρά παιδιά 4-10 ετών), άτομα τρίτης ηλικίας καθώς και προς επιβάτες με ειδικές ανάγκες.
• Ποικίλες μορφές υποδοχής των επιβατών κατά την άφιξη που θα αναδεικνύουν την Ελληνική φιλοξενία, τα τοπικά προϊόντα και την στροφή του τουρισμού μας προς ποιοτικότερες εκδοχές.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ GOLDAIR HANDLING

1) Έκπτωση 20% στη βασική τιμή εξυπηρέτησης (basic handling charge) που θα συμφωνηθεί με την εκάστοτε αεροπορική εταιρία. Επίσης, έκπτωση 25% στις τιμές "επιπλέον υπηρεσιών" (additional-extra services) τιμοκαταλόγου της Goldair Handling. Η προσφορά ισχύει:

- για αεροπορικές εταιρίες που ήδη δραστηριοποιούνται στους εν λόγω Αερολιμένες και θα αυξήσουν τις πτήσεις κατά 25% τουλάχιστον στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους.
- για αεροπορικές εταιρίες που ήδη δραστηριοποιούνται στους εν λόγω Αερολιμένες και θα επιχειρήσουν από νέο προορισμό (η προσφορά ισχύει για τις πτήσεις του νέου προορισμού).
- για αεροπορικές εταιρίες που θα επιχειρήσουν στον προορισμό για πρώτη φορά. Η ισχύς της έκπτωσης αυτής προϋποθέτει την διατήρηση των πτήσεων για τουλάχιστον 3 τουριστικές περιόδους.
- για αεροπορικές εταιρίες που θα επιχειρήσουν νέες πτήσεις εκτός τουριστικής περιόδου αιχμής (Οκτώβριος – Μάιος)

2) προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση αναχώρησης, απο ξεχωριστό γκισέ εξυπηρέτησης (check-in counter), προτεραιότητα επιβίβασης και μεταφορά με ξεχωριστό λεωφορείο πίστας (χωρίς χρέωση), σε άτομα μεγάλης ηλικίας, οικογένειες με παιδιά (2 παιδιά τουλάχιστον ετών 4-10), άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ)

3) δωρεάν πρόσβαση στις αίθουσες διακεκριμένης θέσης (business class lounges) της Goldair Handling, σε οικογένειες με 2 τουλάχιστον παιδιά (προσωρινά διατίθενται στους Αερολιμένες Αθηνών και Ηρακλείου)

4) παροχή του προσωπικού εδάφους της Goldair Handling για καλοσώρισμα, προώθηση τοπικών προϊόντων στις αίθουσες αφίξεων των Αερολιμένων και προώθηση ενημερωτικού υλικού σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Πληροφορίες: Goldair Group of Companies

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr