Από 1ης Ιανουαρίου 2012 οι τακτικοί επιβάτες της Germanwings μπορούν όχι μόνο να εξαργυρώνουν ή να κερδίζουν μίλια σε όλες τις πτήσεις από το πρόγραμμα Miles & More, αλλά να κερδίζουν και Status Miles με πτήσεις της Germanwings. Πρόκειται για ένα ακόμη προνόμιο, το οποίο προκύπτει από τη στενή συνεργασία της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας με τη Lufthansa, σχέση η οποία εξελίσσεται συνεχώς.Από 1ης Ιανουαρίου 2012 οι τακτικοί επιβάτες της Germanwings μπορούν όχι μόνο να εξαργυρώνουν ή να κερδίζουν μίλια σε όλες τις πτήσεις από το πρόγραμμα Miles & More, αλλά να κερδίζουν και Status Miles με πτήσεις της Germanwings. Πρόκειται για ένα ακόμη προνόμιο, το οποίο προκύπτει από τη στενή συνεργασία της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας με τη Lufthansa, σχέση η οποία εξελίσσεται συνεχώς.

 

Τα μίλια που συλλέγουν οι επιβάτες της Germanwings, αναλογούν με τα μίλια που συλλέγει και ένας επιβάτης της Lufthansa. Τα μέλη του προγράμματος Miles & More μπορούν να κερδίζουν μέχρι και 1.000 μίλια για μια πτήση εσωτερικού, ενώ για μια πτήση της Germanwings σε προορισμό εντός Ευρώπης, μέχρι και 1.250 μίλια.

Τα Status Miles είναι σημαντικά στην επίτευξη της ιδιότητας Frequent Flyer ή Senator, ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τα μίλια Miles & More μπορούν να εξαργυρώνονται και κατά τη διάρκεια πτήσεων της Germanwings.

Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρείας, γνωστό ως Boomerang Club, παραμένει ανεπηρέαστο από αυτή τη συνεργασία με το πρόγραμμα Miles & More. Οι συμμετέχοντας που διαθέτουν κάρτες Miles & More και Boomerang Club θα πρέπει να αποφασίσουν πριν από κάθε πτήση, σε ποιο πρόγραμμα θα επιθυμούσαν να κερδίσουν τα μίλια.

Περισσότερες πληροφορίες προσφέρονται στις ιστοσελίδες www.miles-and-more.com ή www.germanwings.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr