Η Germanwings αναδείχτηκε για ακόμη μία φορά νικήτρια στην έρευνα αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, Flugatlas. H Germanwings αναδείχτηκε για ακόμη μία φορά νικήτρια στην έρευνα αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, Flugatlas.

Η αγαπημένη σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία πέτυχε 44 πόντους, σημειώνοντας έτσι την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στις 8 αεροπορικές εταιρείες που πήραν μέρος στην έρευνα. Τα αεροδρόμια των οποίων οι πτήσεις ελέγχθηκαν ήταν: του Μονάχου, του Βερολίνου, της Κολωνίας και της Φρανκφούρτης. Τελικοί προορισμοί: το Λονδίνο και η Αττάλλεια.

Βασικά κριτήρια της αξιολόγησης αποτέλεσαν εκτός από την τελική τιμή (συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών καθώς και μίας αποσκευής), καθώς και την τιμή που αφορά στα παιδιά, οι επιπλέον επιβαρύνσεις και οι κανονισμοί που αφορούν στη μεταφορά των σκύλων, οι δυνατότητες σχετικά με ενδεχόμενη τροποποίηση τιμών, καθώς και οι πρόσθετες επιβαρύνσεις των τραπεζών.

Οι δαπάνες της κράτησης καθισμάτων, αλλά και των επιπρόσθετων αγορών κατά τη διάρκεια της πτήσης, η απόσταση καθισμάτων και η η παλαιότητα του στόλου, καθώς επίσης και ο αριθμός των επισκέψεων στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρίας μέχρι την τελική κράτηση μέσω internet, οδήγησαν στην τελική επιλογή του νικητή.

Η Germanwings ευχαριστεί όλους τους επιβάτες της για την εμπιστοσύνη που της επιδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια και επιφυλάσσεται για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, βελτιώσεις και φυσικά ακόμα περισσότερα βραβεία!!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr