Copyright: Germanwings Corporate CommunicationsΟι πελάτες της Germanwings θα μπορούν πλέον να συλλέξουν μίλια στο πρόγραμμα Miles&More με άμεση εφαρμογή. Αυτή η κίνηση είναι ένα από τα πρώτα ωφέλη που πρόκειται να αποκομίσουν οι επιβάτες από τη συνεργασία της δημοφιλούς χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας με τη Lufthansa, από την 1η Σεπτεμβρίου 2010 και εξής. Από τις αρχές του 2011 η Germanwings και η Lufthansa συνδυάζουν τους ναύλους τους (interlining).

Ξεκινώντας από της 1η Σεπτεμβρίου και στο εξής κάθε μέλος του προγράμματος Miles & More μπορεί όχι μόνο να εξαργυρώσει τα συλλεχθέντα μίλια τους σε πτήσεις της Germanwings, αλλά και να συλλέξει Premium μίλια σε συγκεκριμένες πτήσεις. Όπως και με τα μίλια που μπορεί να συλλέξει κανείς σε πτήσεις της Lufthansa, οι ίδιοι ακριβώς όροι ισχύουν και για τα μίλια από τις πτήσεις της Germanwings όσον αφορά την αξία των μιλίων για συγκεκριμένες κρατήσεις. Τα μέλη του Miles & More μπορούν να λάβουν μέχρι και 1.000 μίλια για μία εσωτερική πτήση στη Γερμανία και μέχρι 1.250 για οποιαδήποτε πτήση της Germanwings προς ευρωπαικό προορισμό. Η δυνατότητα άλλωστε της εξαργύρωσης μιλίων για τα μέλη του προγράμματος Miles & More από πτήσεις της Germanwings ισχύουν ήδη από το Δεκέμβριο του 2009.

Επιπλέον, όσοι επιβάτες πετούν συχνά με κάρτα Miles & More HON Circle ή Senator Status και ταξιδεύουν με Germanwings έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα Senator και Business Lounges σε όλη τη Γερμανία.

Φυσικά, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Germanwings – Boomerang Club – παραμένει παρά τη συνεργασία με το Miles & More. Τα μέλη που είναι κάτοχοι της κάρτας Miles & More καθώς και της κάρτας Boomerang-Club έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν σε ποιά κάρτα θα συλλέγουν τα μίλια τους.
Ο Thomas Winkelmann, εκπρόσωπος της Germanwings ανέφερε: "Το πρόγραμμα Miles & More είναι το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτού του προγράμματος και μπορούμε να προσφέρουμε τα πλεονεκτήματα του στους επιβάτες μας σε όλη την Ευρώπη. Λόγω της συνεργασίας με τη Lufthansa, η Germanwings θα γίνει ακόμη πιο ελκυστική στους επιβάτες της όσον αφορά τον συνδυασμό των ναύλων και των προγραμμάτων των δύο εταιρειών. Παρόλα αυτά ακόμη και μετά από αυτήν την συνεργασία η Germanwings θα διατηρήσει την ανεξαρτησία της και τον στόχο της να προσφέρει τους επιβάτες της ολοένα και περισσότερη ποιότητα και πρόσθετη αξία."
Το επόμενο βήμα αυτής της συνεργασίας είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί στην αρχές του 2011, όσον αφορά στον συνδυασμό των ναύλων των δύο εταιρειών. Μία τέτοια κίνηση παραπέμπει και στη δυνατότητα που θα έχουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες καθώς και τα Sales Desks της Lufthansa (Call centers και γραφεία έκδοσης εισιτηρίων στα αεροδρόμια) να κάνουν κράτηση και να πουλήσουν μία πτήση μετ'επιστροφής που να συμπεριλαμβάνει μία πτήση της Lufthansa και μία της Germanwings. Η συγκεκριμένη κίνηση σημαίνει πιο πολλές δυνατότητες όσον αφορά τις κρατήσεις και αγορές εισιτηρίων για τους επιβάτες, ενώ παράλληλα εξοικονομεί χρόνο αλλά και προσπάθεια κατά τη διάρκεια προγραμματισμού του ταξιδιού.
Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας μπορούν να βρουν συνεχή ενημέρωση στην ιστοσελίδα www.germanwings.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο στο 9019003109. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μίλια επισκεφτείτε το www.miles-and-more.com και www.germanwings.com.

Copyright: Germanwings CorporateCommunications

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr