GermanwingsΗ αγαπημένη σε όλους αεροπορική εταιρεία και η Διαφημιστική Lukas Lindemann Rosinski κατέκτησαν με το σποτάκι «PLANEMOB» μία από τις επιθυμητές διακρίσεις...

Λίγα αεροπορικά εισιτήρια, μερικές περιγραφικές πινακίδες και μία φωτογραφική μηχανή – δε χρειάζεται κανείς περισσότερα προκειμένου να δημιουργήσει μία πολύ καλή διαφήμιση. Αυτό σκέφτηκε και ο κριτής στις Κάννες για το φιλμάκι „Planemob“ από την Germanwings, το οποίο δημιούργησαν και απόλαυσαν οι επιβάτες πάνω από τα σύννεφα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το βιντεάκι διαδόθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε όλα τα ΜΜΕ ενώ στο Youtube κατεγράφησαν πάνω από 488.000 κλικ.

Η ιδέα για αυτό το φιλμάκι είναι ιδιαίτερα απλή: Συνεργάτες της διαφημιστικής εταιρεία της Germanwings, Lukas Lindemann Rosinski, ανεβάζουν τον ανταγωνισμό πάνω από τα σύννεφα και παρουσιάζουν μία συνομιλία που πραγματοποιείται με τη βοήθεια πινακιδίων σε σχήμα bubble, τα οποία κρατάνε ψηλά. Το θέμα της συζήτησης αφορά στα μειονεκτήματα των ανταγωνιστών τους, όπως για παράδειγμα τη μη κράτηση συγκεκριμένων θέσεων, οπότε οι επιβάτες κάθονται όπου καταφέρουν, άσχετα από το αν είναι μια οικογένεια με παιδιά. Μπορείτε να το δείτε στο http://www.dailymotion.com/video/xd4bn6_germanwings-planemob_shortfilms. Είναι πράγματι εξαιρετικό και θα γελάσετε πολύ!

Ήδη την περασμένη χρονιά, η Germanwings και η Lukas Lindemann Rosinski είχανε διακριθεί ξανά στις Κάννες. Φέτος το σποτάκι αυτό ήταν μια από τις συνολικά τρεις γερμανικές ταινίες οι οποίες διακρίθηκαν στο σημαντικότερο φεστιβάλ της διαφημιστικής βιομηχανίας.

Οι επιβάτες της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρείας μπορούν να βρουν συνεχή ενημέρωση στην ιστοσελίδα www.germanwings.com. Η Germanwings παρακαλεί όλους τους επιβάτες της να παραμένουν ενημερωμένοι μέσω της ιστοσελίδας της για την κατάσταση των πτήσεων τους. Εναλλακτικά,  μπορείτε να επικοινωνήσετε από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο στο 9019003109.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr