Etihad iphone service

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσίασε μια νέα εφαρμογή των Apple iPhones, διαθέσιμη στα μέλη του βραβευμένου προγράμματος προνομίων της, Etihad Guest. Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή αυτού του είδους, που προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα εξαργύρωσης των πόντων τους σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή, την οποία κάποιος μπορεί να προμηθευτεί δωρεάν από το διαδικτυακό κατάστημα της Apple iPhone, θα παρέχει στα μέλη του προγράμματος Etihad Guest ένα πρωτοποριακό και φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο για να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους και να ενημερώνονται για τα νέα του προγράμματος Etihad Guest.

Η νέα εφαρμογή για τα iPhone θα επιτρέπει στα μέλη να:

• εξαργυρώνουν τους πόντους τους αμέσως για πάνω από 1,700 προϊόντα του Καταστήματος Ανταμοιβών της Etihad (Etihad Reward Shop)
• επωφελούνται από προωθητικές ενέργειες που διατίθενται αποκλειστικά σε αυτούς
• ελέγχουν τις νεότερες προωθητικές ενέργειες των συνεργατών
• έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού τους
• περιηγούνται στη λίστα με όλους τους συνεργάτες του προγράμματος και να
• διαβάζουν τις γενικές πληροφορίες του προγράμματος

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Η νέα εφαρμογή του iPhone είναι άλλο ένα παράδειγμα της δέσμευσης της Etihad για καινοτομία και για την ανάπτυξη έξυπνων προϊόντων που εμπλουτίζουν την εμπειρία του προγράμματος Etihad Guest και κάνουν τα πράγματα εύκολα και βολικά για τους πελάτες μας. Τα μέλη του Etihad Guest που είναι χρήστες iPhone τώρα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουν για να μεγιστοποιήσουν τα προνόμια της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα, και όλα μέσω της κινητής τους συσκευής».

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr