Η πολυτελής σουίτα Α' Θέσης της Etihad

Η Etihad παρέλαβε το πρώτο της Airbus Α330-300, διαμορφωμένο με τη νέα καμπίνα της πρώτης, της διακεκριμένης και της οικονομικής θέσης της εταιρείας. Αυτό αποτελεί το πρώτο από τα πέντε νέα Α330-300 αεροσκάφη που θα παραλάβει η αεροπορική εταιρεία, που έχει ως βάση της το Άμπου Ντάμπι, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και τα οποία σύντομα θα συνδέουν το Άμπου Ντάμπι με το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. 

 

Η Etihad παραλαμβάνει το πρώτο της AIRBUS A330-300
Η Etihad παρέλαβε το πρώτο της Airbus Α330-300, διαμορφωμένο με τη νέα καμπίνα της πρώτης, της διακεκριμένης και της οικονομικής θέσης της εταιρείας. Αυτό αποτελεί το πρώτο από τα πέντε νέα Α330-300 αεροσκάφη που θα παραλάβει η αεροπορική εταιρεία, που έχει ως βάση της το Άμπου Ντάμπι, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και τα οποία σύντομα θα συνδέουν το Άμπου Ντάμπι με το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Μεταφέρει 12 επιβάτες στην πρώτη θέση, 40 επιβάτες στην διακεκριμένη θέση και 151 επιβάτες στην οικονομική θέση.
Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η παράδοση του νέου αεροσκάφους είναι μια σημαντική στιγμή για μια αεροπορική εταιρεία αλλά το νέο Α330-300 είναι πολύ ιδιαίτερο για την Etihad, γιατί είναι η πρώτη φορά που οι πελάτες μας θα μπορέσουν να απολαύσουν το νέο μας προϊόν και στις τρεις καμπίνες.
“Η Etihad πάντα εστιάζει στην λεπτομέρεια και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει άλλη αεροπορική εταιρεία σήμερα που να μπορεί να προσφέρει πολυτέλεια τόσο υψηλού επιπέδου και στις τρεις καμπίνες. Η σουίτα της πρώτης θέσης σημείωσε τεράστια επιτυχία από την στιγμή που παρουσιάστηκε μέσα στο 2009 και είμαστε σίγουροι ότι η νέα καμπίνα της διακεκριμένης και οικονομικής θέσης θα είναι το ίδιο δημοφιλείς στους πελάτες μας”.
Η Etihad αυτή τη στιγμή διαθέτει δύο Α340-600 αεροσκάφη διαμορφωμένα με τις νέες σουίτες της πρώτης θέσης και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010 θα μετασκευάσει εννέα Α340 αεροσκάφη τα οποία ήδη χρησιμοποιούνται. Η νέα καμπίνα πρώτης θέσης περιέχει 12 ξεχωριστές σουίτες οι οποίες προσφέρουν περισσότερη απομόνωση, μεγαλύτερη άνεση και αυξημένους αποθηκευτικούς χώρους. Κάθε κάθισμα μετατρέπεται σε ένα πλήρως επίπεδο κρεβάτι μήκους περίπου 2 m. και κάθε ιδιωτική σουίτα έχει την δική της συρόμενη πόρτα.
Μια γκάμα νέων λειτουργιών έχει προστεθεί στο βραβευμένο κάθισμα της διακεκριμένης θέσης της Etihad, όπως μεγαλύτερος προσωπικός αποθηκευτικός χώρος, η προσθήκη υποδοχών για USB / RCA / iPod, ένα μεγάλο και εύχρηστο τραπέζι γευμάτων, μια 15.4 ιντσών οθόνη αφής και μηχανοκίνητο διαχωριστικό για μεγαλύτερη απομόνωση της κεντρικού καθίσματος.
Η καμπίνα της διακεκριμένης θέσης στο Α330-300 είναι 25 τοις εκατό πιο μεγάλη από κάθε άλλο αεροσκάφος σε ολόκληρο τον στόλο της Etihad.
Η αναβαθμισμένη οικονομική θέση προσφέρει ένα νέο ύφος στην εσωτερική διακόσμηση της καμπίνας. Κάθε κάθισμα διαθέτει βάθος 33 ιντσών με υποστήριγμα κεφαλιού επενδυμένο με δέρμα της εταιρίας Poltrona Frau και είναι εξοπλισμένο με πρίζες που είναι τοποθετημένες κάτω από την 10.4 ιντσών προσωπική οθόνη.

Η πολυτελής σουίτα Α' Θέσης της EtihadΜεταφέρει 12 επιβάτες στην πρώτη θέση, 40 επιβάτες στην διακεκριμένη θέση και 151 επιβάτες στην οικονομική θέση. Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Η παράδοση του νέου αεροσκάφους είναι μια σημαντική στιγμή για μια αεροπορική εταιρεία αλλά το νέο Α330-300 είναι πολύ ιδιαίτερο για την Etihad, γιατί είναι η πρώτη φορά που οι πελάτες μας θα μπορέσουν να απολαύσουν το νέο μας προϊόν και στις τρεις καμπίνες. Η Etihad πάντα εστιάζει στην λεπτομέρεια και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει άλλη αεροπορική εταιρεία σήμερα που να μπορεί να προσφέρει πολυτέλεια τόσο υψηλού επιπέδου και στις τρεις καμπίνες. Η σουίτα της πρώτης θέσης σημείωσε τεράστια επιτυχία από την στιγμή που παρουσιάστηκε μέσα στο 2009 και είμαστε σίγουροι ότι η νέα καμπίνα της διακεκριμένης και οικονομικής θέσης θα είναι το ίδιο δημοφιλείς στους πελάτες μας». Η Etihad αυτή τη στιγμή διαθέτει δύο Α340-600 αεροσκάφη διαμορφωμένα με τις νέες σουίτες της πρώτης θέσης και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010 θα μετασκευάσει εννέα Α340 αεροσκάφη τα οποία ήδη χρησιμοποιούνται. Η νέα καμπίνα πρώτης θέσης περιέχει 12 ξεχωριστές σουίτες οι οποίες προσφέρουν περισσότερη απομόνωση, μεγαλύτερη άνεση και αυξημένους αποθηκευτικούς χώρους. Κάθε κάθισμα μετατρέπεται σε ένα πλήρως επίπεδο κρεβάτι μήκους περίπου 2 m. και κάθε ιδιωτική σουίτα έχει την δική της συρόμενη πόρτα.

Η πολυτελής σουίτα Α' Θέσης της EtihadΜια γκάμα νέων λειτουργιών έχει προστεθεί στο βραβευμένο κάθισμα της διακεκριμένης θέσης της Etihad, όπως μεγαλύτερος προσωπικός αποθηκευτικός χώρος, η προσθήκη υποδοχών για USB / RCA / iPod, ένα μεγάλο και εύχρηστο τραπέζι γευμάτων, μια 15.4 ιντσών οθόνη αφής και μηχανοκίνητο διαχωριστικό για μεγαλύτερη απομόνωση της κεντρικού καθίσματος. Η καμπίνα της διακεκριμένης θέσης στο Α330-300 είναι 25% πιο μεγάλη από κάθε άλλο αεροσκάφος σε ολόκληρο τον στόλο της Etihad. Η αναβαθμισμένη οικονομική θέση προσφέρει ένα νέο ύφος στην εσωτερική διακόσμηση της καμπίνας. Κάθε κάθισμα διαθέτει βάθος 33 ιντσών με υποστήριγμα κεφαλιού επενδυμένο με δέρμα της εταιρίας Poltrona Frau και είναι εξοπλισμένο με πρίζες που είναι τοποθετημένες κάτω από την 10.4 ιντσών προσωπική οθόνη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr