And the Oscar goes to.... Etihad Airways!Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στέφθηκε ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο, σημειώνοντας μία εξαιρετική επιτυχία στα φετινά World Travel Awards. Στην τελετή που διεξήχθη στη Ντόχα του Κατάρ, η Etihad Airways βραβεύτηκε με διακρίσεις υψηλού κύρους, όπως: «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο», «Κορυφαία Πρώτη Θέση στον Κόσμο» και «Κορυφαίο Πλήρωμα Καμπίνας αεροπορική στον Κόσμο».

Τα World Travel Awards ιδρύθηκαν το 1993 και επιβραβεύουν τους καλύτερους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς οργανισμούς μέσω ψηφοφορίας που διεξάγεται από ταξιδιωτικούς επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου σε 171 χώρες. Το Wall Street Journal τα χαρακτηρίζει ως «Όσκαρ της Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας».

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε ξανά τρείς από τις υψηλότερες διακρίσεις της ταξιδιωτικής βιομηχανίας καθώς συμπληρώνουμε δέκα έτη πετυχημένης λειτουργίας. Τα βραβεία αναγνωρίζουν την συνεχή επιτυχία της Etihad Airways και την προσήλωσή μας στη συνεπή προσφορά υψηλότερων πρότυπων. Το 2013, η προσήλωση αυτή εξύψωσε τη φιλοσοφία των προϊόντων και υπηρεσιών μας, ολοκλήρωσε την πρόταση μας για φιλοξενία 5 αστέρων, προσέδωσε ακόμη περισσότερη απόλαυση στα ταξίδια, και συνέδεσε περισσότερα μέρη στον κόσμο από το σπίτι και κόμβο μας στο Άμπου Ντάμπι».

Η επιτυχία της Etihad Airways στα World Travel Awards του 2013 σηματοδοτεί ένα αξιοσημείωτο έτος για τον αερομεταφορέα των ΗΑΕ. Το 2013, η αεροπορική εταιρεία προήγαγε το concept First Class Chefs στην Diamond First Class, συνέχισε επεκτείνοντας την ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και τις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις στα αεροσκάφη, άνοιξε πολυτελή lounges σε First Class και Business Class στο Παρίσι και στην Ουάσινγκτον, και ξεκίνησε την υπηρεσία Flying Nanny προς ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των οικογενειών που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά.

Ο Graham E. Cooke, Ιδρυτής και Πρόεδρος των World Travel Awards, δήλωσε: «Τα World Travel Awards επιβραβεύουν τους καλύτερους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς οργανισμούς του κόσμου. Η ανάπτυξη και η επέκταση της Etihad Airways σε μόλις δέκα χρόνια είναι εξαιρετική. Στην αεροπορική εταιρεία απονεμήθηκε ο πολυπόθητος τίτλος της «Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» για πέμπτη συνεχή χρονιά, γεγονός που αποτελεί ένα εξαιρετικό κατόρθωμα. Την ίδια στιγμή, η Etihad Airways ηγείται στους τομείς Πρώτης Θέσης και Πληρώματος Καμπίνας Αεροπορικής. Συγχαίρω την Etihad Airways για αυτή την επαναλαμβανόμενη επιτυχία».
Η επιτυχία της Etihad Airways στη Ντόχα συνεχίστηκε μετά από την αναγνώριση που είχε η εταιρεία στα World Travel Awards της Μέσης Ανατολής, που είχαν διεξαχθεί τον Μάιο στο Ντουμπάι, όταν η αεροπορική εταιρεία είχε κερδίσει τα βραβεία Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία, Κορυφαία Πρώτη Θέση και Κορυφαίο Προσωπικό Καμπίνας.

Οι Κορυφαίες Στιγμές της Etihad Airways για το 2013

• Επιτυχημένη εισαγωγή του συστήματος Sabre για την εξυπηρέτηση των πελατών.

• Νέα δρομολόγια στο Άμστερνταμ, στο Βελιγράδι, στην πόλη Χο Τσι Μινχ, στη Σανά, στο Σάο Πάολο και στην Ουάσινγκτον.
• Αυξημένη συχνότητα δρομολογίων προς το Αμάν, το Μπρίσμπαν, την Καζαμπλάνκα, το Δελχί, τη Ντόχα, το Ισλαμαμπάντ, την Τζακάρτα, το Κατμαντού, την Κουάλα Λουμπούρ, την Λαχόρη, το Μινσκ, τη Μουμπάι, το Μουσκάτ, τη Σιγκαπούρη και το Τόκιο.
• Απόκτηση μειοψηφίας μετοχικού κεφαλαίου της Air Serbia (49%), της Jet Airways (24%) και της Darwin Airline (33%).
• Ρεκόρ συμφωνιών στόλου στο Dubai Air Show για 199 αεροσκάφη τύπου Airbus και Boeing.
• Συνεργασίες κοινού κωδικού με την Kenya Airways, την Air Serbia, την South African Airways, την Belavia, την Korean Airlines, την Air Canada και την airBaltic.
• Νέα lounges First και Business Class σε Παρίσι και Ουάσινγκτον.

Άλλες κορυφαίες βραβεύσεις τους τελευταίους 12 μήνες περιλαμβάνουν:

• Το Executive Leadership Award στα Airline Strategy Awards του 2013.

• Το Excellence Entity in Leadership Award στα 2013 Abu Dhabi Award για Excellence in Government Performance (ADEAP).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr