Η Etihad Cargo παρουσίασε μία νέα και υψίστης ασφάλειας υπηρεσία φύλαξης αγαθών, τη Safeguard. Η νέα υπηρεσία του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις ανάγκες των εταιρειών ασφάλειας σε όλο τον κόσμο, τους προωθητές φορτίων, τις εταιρείες και τους επιβάτες που ενδιαφέρονται να στείλουν υψηλής αξίας αγαθά όπως πολύτιμους λίθους, κοσμήματα, νόμιμα χρήματα, και έργα ανεκτίμητης αξίας σε όλο τον κόσμο, με ασφάλεια και ταχύτητα. Σε πρώτο στάδιο, η υπηρεσία Safeguard λειτουργεί σε 23 πιστοποιημένες εμπορευματικές περιοχές στην Αφρική, στην Ασία, στην Αυστραλία, στην Ευρώπη και στη Β. ΑμερικήΗ Etihad Cargo παρουσίασε μία νέα και υψίστης ασφάλειας υπηρεσία φύλαξης αγαθών, τη Safeguard. Η νέα υπηρεσία του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις ανάγκες των εταιρειών ασφάλειας σε όλο τον κόσμο, τους προωθητές φορτίων, τις εταιρείες και τους επιβάτες που ενδιαφέρονται να στείλουν υψηλής αξίας αγαθά όπως πολύτιμους λίθους, κοσμήματα, νόμιμα χρήματα, και έργα ανεκτίμητης αξίας σε όλο τον κόσμο, με ασφάλεια και ταχύτητα.


Σε πρώτο στάδιο, η υπηρεσία Safeguard λειτουργεί σε 23 πιστοποιημένες εμπορευματικές περιοχές στην Αφρική, στην Ασία, στην Αυστραλία, στην Ευρώπη και στη Β. Αμερική.

Αυτή είναι η δεύτερη προϊοντική πρωτοβουλία της Etihad Cargo, από τον Απρίλιο του 2011 που παρουσίασε την ιδιαιτέρως πετυχημένη υπηρεσία προτεραιότητας FAST-TRACK.

Ο Kevin Knight, Επικεφής Στρατηγικής και Σχεδιασμού της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Σε όλο το δίκτυό μας και ειδικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι cargo πελάτες μας έχουν μία μοναδική ευκαιρία να αποστείλουν και να παραλάβουν διεθνώς πολύτιμα φορτία, και να νιώθουν ασφάλεια γνωρίζοντας πως μπορούν να εντοπίσουν το φορτίο καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής του και πως αυτό θα αποθηκευτεί με ασφάλεια».

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας SAFEGUARD περιλαμβάνουν:

√ Γρήγορη και ασφαλή μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

√ Τα φορτία μεταφέρονται σε σφραγισμένα, ασφαλή κουτιά εμπορευμάτων, ή σε σφραγισμένα κοντέινερς για τα μεγαλύτερα φορτία

√ Προτεραιότητα επιβίβασης και εκφόρτωσης υποστηριζόμενη από συναγερμούς και συνοδούς ασφάλειας

√ 24ώρη παρακολούθηση όλων των χώρων μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης

√ Η αποθήκευση των αγαθών στα αεροδρόμια γίνεται σε ασφαλείς χώρους ή σε θησαυροφυλάκια, στα οποία έχει πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό

√ Τρείς ώρες για αποστολή και παραλαβή από το αεροδρόμιο προέλευσης και από το αεροδρόμιο προορισμού αντίστοιχα.

safeguard-etihad-logo

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr