Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση του 2,987% της Aer Lingus. Η εταιρεία δήλωσε πως η κίνηση αυτή αντανακλά την επιθυμία της να προχωρήσει σε εμπορική συνεργασία με τον Ιρλανδικό εθνικό αερομεταφορέα, καθώς πιστεύει πως μία πιθανή συνεργασία θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά εμπορικά οφέλη και για τις δύο αεροπορικές. Η Etihad Airways πραγματοποιεί δέκα (10) πτήσεις κάθε εβδομάδα από το Άμπου Ντάμπι στο Δουβλίνο και έχει μεταφέρει περισσότερους από 750.000 επιβάτες στις δύο πρωτεύουσες, από όταν ξεκίνησε το δρομολόγιο τον Ιούλιο 2007. Στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου η Etihad Airways διατηρεί το premium lounge της, εγκαταστάσεις μηχανικής συντήρησης και έχει ενδυναμώσει το προσωπικό της με εργαζόμενους από τη χώρα. Πρόσφατα ανανέωσε για τα επόμενα πέντε (5) έτη τη χορηγία της με τον αθλητικό σύλλογο Gaelic Athletic Association.Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση του 2,987% της Aer Lingus. Η εταιρεία δήλωσε πως η κίνηση αυτή αντανακλά την επιθυμία της να προχωρήσει σε εμπορική συνεργασία με τον Ιρλανδικό εθνικό αερομεταφορέα, καθώς πιστεύει πως μία πιθανή συνεργασία θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά εμπορικά οφέλη και για τις δύο αεροπορικές.

Η Etihad Airways πραγματοποιεί δέκα (10) πτήσεις κάθε εβδομάδα από το Άμπου Ντάμπι στο Δουβλίνο και έχει μεταφέρει περισσότερους από 750.000 επιβάτες στις δύο πρωτεύουσες, από όταν ξεκίνησε το δρομολόγιο τον Ιούλιο 2007.

Στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου η Etihad Airways διατηρεί το premium lounge της, εγκαταστάσεις μηχανικής συντήρησης και έχει ενδυναμώσει το προσωπικό της με εργαζόμενους από τη χώρα. Πρόσφατα ανανέωσε για τα επόμενα πέντε (5) έτη τη χορηγία της με τον αθλητικό σύλλογο Gaelic Athletic Association.

Η Etihad Airways διατηρεί στρατηγικές συνεργασίες κοινού κωδικού με 34 αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr