etihad-first_classΗ Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έλαβε το βραβείο για την Καλύτερη Πρώτη Θέση στο κόσμο στα ετήσια World Airline Awards της Skytrax, και την 6η θέση στην κατηγορία της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας της Χρονιάς, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Etihad αναγνωρίστηκε ακόμα με το βραβείο της Καλύτερης Υπηρεσίας Τροφοδοσίας Εν Πτήσει (On board catering) για το τροφοδοτικό πρόγραμμα «Inspired Service», που φέρει την υπογραφή της.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης της Skytrax για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία, που θεωρείται ως μία από τις καλύτερες έρευνες και σημείο αναφοράς στον κλάδο, παρουσιάστηκαν στην Αεροπορική Έκθεση του Παρισιού. Κατά τη διάρκεια της 10μηνης περιόδου της έρευνας, 18,8 εκατομμύρια ταξιδιωτών από πάνω από 100 χώρες έδωσαν απαντήσεις σχετικά με όλες τις πλευρές της ταξιδιωτικής εμπειρίας τους, μέσω email, on-line συνεντεύξεων, ερωτηματολογίων και τηλεφωνικών συνεντεύξεων. Ψήφισαν για την εμπειρία τους σε ότι αφορά την επίγεια εξυπηρέτηση, εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο και κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς επίσης για την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών από το προσωπικό της κάθε εταιρίας.

etihads_award_winning_business_class_seat

Ο Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, δήλωσε: «Η Etihad Airways συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής στον τομέα της Πρώτης Θέσης και η απόκτηση για δεύτερη χρονιά των δύο βραβείων, της Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον Κόσμο και της Καλύτερης Τροφοδοσίας στη Πρώτη Θέση, είναι η απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Πρώτη Θέση του αεροσκάφους.»

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Αυτό είναι μία ακόμα υπέροχη αναγνώριση για το πόσο καλά λειτουργούν η προϊοντική στρατηγική μας και η φιλοσοφία μας ως προς τις υπηρεσίες για τους πελάτες μας και το να κερδίζεις αυτό το βραβείο για συνεχόμενες χρονιές ενδυναμώνει τη συνεχή δέσμευσή μας προς την τελειότητα. Είναι υπέροχο να βλέπουμε να αποδίδουν οι επενδύσεις μας και να μας οδηγούν στην επιτυχή προσέλκυση της premium ταξιδιωτικής αγοράς.»

new_a330-300_1

Κάθε σουίτα της Diamond First Class της Etihad έχει μήκος 2μ. με συρόμενες πόρτες σε αραβικό στυλ, πολυτελή δερμάτινα καθίσματα Poltrona Frau τα οποία μετατρέπονται σε επίπεδο κρεβάτι, μηχανισμό massage ενσωματωμένο στο κάθισμα, οσφυϊκή υποστήριξη και προσαρμοζόμενο στήριγμα για το κεφάλι, οθόνες 23 ιντσών για προσωπική ψυχαγωγία, προσωπικό mini bar, επώνυμα προϊόντα φρεσκαρίσματος, ατομική ντουλάπα με καθρέφτη, υποδοχές ρεύματος και θύρες USB στο κάθισμα για υπολογιστές, καλώδιο σύνδεσης iPod, θύρα Ethernet και πρίζες για ήχο. Η καμπίνα της Πρώτης Θέσης διαθέτει πολυτελή χώρο αποδυτηρίου με ολόσωμο καθρέφτη, ανυψωμένο νιπτήρα και δερμάτινη πτυσσόμενη θέση.

«Επίσης θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα τους διεθνώς αναγνωρισμένους Chefs των αεροσκαφών μας που είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν εξαιρετική υπηρεσία φαγητού στην καμπίνα της Πρώτης Θέσης, καθιστώντας μας ικανούς να προσφέρουμε υπηρεσία εστιατορίου πέντε αστέρων, εν ώρα πτήσης. Αυτό είναι απλά ένα ακόμα παράδειγμα της δέσμευσής μας για καινοτομία στα προϊόντα μας», τόνισε ο κ. Baumgartner. «Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε ανακαινίσει πλήρως και την Diamond First και την Pearl Business αποκτώντας μία σειρά βραβείων και για τις δύο θέσεις. Έχουμε ακόμα μερικά πολύ συναρπαστικά σχέδια για τους επιβάτες της Coral Economy, τα οποία θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες».

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr