Etihad AirwaysΗ Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τιμήθηκε με το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης νέας εταιρείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) κατά τη διάρκεια του 11ου συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργάνωσε ο ΔΑΑ στις 24 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Το ετήσιο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών διοργανώνεται τα τελευταία 10 χρόνια από το ΔΑΑ στο πλαίσιο του οποίου διακρίνονται οι αεροπορικές εταιρείες που καταγράφουν την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία. Η Etihad Airways κατέγραψε την υψηλότερη επιβατική κίνηση μεταξύ των εταιρειών που ξεκίνησαν δραστηριότητα στο ΔΑΑ κατά τη διάρκεια του 2009.

Ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής της Etihad Airways στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την απόκτηση αυτού του βραβείου που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία μας κατά τη διάρκεια των μόλις επτά χρόνων λειτουργίας μας».

Η Etihad έχει κερδίσει μία σειρά από βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου αυτού για την "Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο" για δύο συνεχείς χρονιές και την "Καλύτερη Πρώτη Θέση" για τρεις συνεχείς χρονιές καθώς και την "Καλύτερη Κουζίνα Πρώτης Θέσης στον Κόσμο", σύμφωνα με επίσημη έρευνα της Skytrax.

Παράλληλα, από το 2003 μέχρι σήμερα, η Etihad έχει εξυπηρετήσει πάνω από 26 εκατομμύρια επιβάτες σε περισσότερες από 180.000 πτήσεις σε προορισμούς στη Μέση Ανατολή, Αφρική, Αυστραλία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία μέσω ενός υπερσύγχρονου στόλου που ανήλθε στα 57 αεροσκάφη το 2010. Αξιοσημείωτη για τη χρονιά που πέρασε είναι και η αύξηση των εσόδων της κατά 29.2 τοις εκατό, στα US $2.951 εκατομμύρια και η αύξηση των επιβατών της κατά 13.1 τοις εκατό, στους 7.099 εκατομμύρια επιβάτες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr