Η V Australia ξεκινάει πτήσεις από το Άμπου Ντάμπι προς το Σίδνεϋ τρεις φορές την εβδομάδαΟι αερογραμμές Virgin Blue Group με έδρα την Αυστραλία εγκαινίασαν χθες τη νέα πτήση της V Australia προς το Άμπου Ντάμπι, επιτυγχάνοντας να είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας που εξυπηρετεί τη Μέση Ανατολή εδώ και 20 χρόνια. Η V Australia ξεκινάει πτήσεις από το Άμπου Ντάμπι προς το Σίδνεϋ τρεις φορές την εβδομάδα και θα παρέχει απευθείας πρόσβαση στο εκτεταμένο αυστραλιανό δίκτυο της Virgin Blue και στο δίκτυο της Pacific Blue στη Νέα Ζηλανδία, τα νησιά Cook, τα νησιά Fiji, τα νησιά Tonga και τα νησιά Vanuatu.

Στην πτήση που κατέφθασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι στις 11.40μ.μ GST χθες βράδυ από το Σίδνεϋ, βρισκόταν ο CEO και Διευθύνων Σύμβουλος των αερογραμμών Virgin Blue Group, John Borghetti και ο Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, James Hogan, μαζί με τον πρέσβη της Αυστραλίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κ. Doug Trappett, και τον νέο πρέσβη των αερογραμμών Virgin Blue Group και έναν από τους πιο επιτυχημένους κολυμβητές στον κόσμο, τον Ian Thorpe, ο οποίος ταξιδεύει στο Άμπου Ντάμπι για να συνεχίσει την προετοιμασία του για τα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Η V Australia ξεκινάει πτήσεις από το Άμπου Ντάμπι προς το Σίδνεϋ τρεις φορές την εβδομάδαΤους αντιπροσώπους της V Australia και της Etihad υποδέχτηκαν ο CEO του αεροδρομίου του Άμπου Ντάμπι James E. Bennett και ο αντιπρόεδρος των επιχειρησιακών λειτουργιών του αεροδρομίου, Ahmad Al Haddabi, μαζί με τους ανώτατους εκπροσώπους του αεροδρομίου και του εθνικού αερομεταφορέα.

Η πτήση της V Australia προς το Άμπου Ντάμπι είναι θεμελιώδης στη νέα συνεργασία μεταξύ των αερογραμμών Virgin Blue Group και της Etihad Airways μέσω της οποίας οι εταιρείες θα πραγματοποιούν συνολικά 27 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και της Αυστραλίας– συμπεριλαμβανομένων δύο πτήσεων την ημέρα μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και του Σίδνεϋ, καθημερινές πτήσεις από τη Μελβούρνη προς το Άμπου Ντάμπι και έξι πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και του Μπρίσμπεϊν.

Ο CEO και Διευθύνων Σύμβουλος της Virgin Blue, John Borghetti, δήλωσε ότι οι Αυστραλοί είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τη νέα πτήση της V Australia και ότι τα ΗΑΕ θα επωφεληθούν σημαντικά. «Από το ξεκίνημά της το 2009, η βραβευμένη υπηρεσία της V Australia έχει προσφέρει υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική επιλογή ταξιδιού για τους ταξιδιώτες σε προορισμούς πέρα από τον Ειρηνικό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε τις υπηρεσίες μας στο Άμπου Ντάμπι», δήλωσε ο κ. Borghetti.

Η V Australia ξεκινάει πτήσεις από το Άμπου Ντάμπι προς το Σίδνεϋ τρεις φορές την εβδομάδα«Η Etihad Airways έχει προσφέρει σπουδαίο έργο για την προβολή του Άμπου Ντάμπι ως ανερχόμενος προορισμός για τους Αυστραλούς τουρίστες και ως ενδιάμεσος σταθμός για την Ευρώπη και πέραν αυτής. Με μία εγχώρια αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία να εξυπηρετεί τη Μέση Ανατολή, θα ενισχύσουμε αυτές τις προσπάθειες και θα ενδυναμώσουμε την εικόνα των ΗΑΕ στη Αυστραλία. Επιπλέον του ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες πτήσεις από και προς την Αυστραλία, η συνεργασία μας με την Etihad Airways θα παρέχει πρόσβαση στο εκτεταμένο τοπικό αυστραλιανό δίκτυο της Virgin Blue και στο δίκτυο της Pacific Blue στη Νέα Ζηλανδία, τα νησιά Cook, τα νησιά Fiji, τα νησιά Tonga και τα νησιά Vanuatu. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες της Etihad και της V Australia θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν μίλια και status credits στα δίκτυά μας και να αποκτήσουν ανταποδοτικά προνόμια στις πτήσεις και στο σαλόνι αναμονής», δήλωσε ο κ.Mr Borghetti.

Ο Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, James Hogan, δήλωσε: "Η V Australia είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας που εξυπηρετεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτό δεν είναι ασήμαντο γεγονός, είναι σίγουρα αντανάκλαση της συνεχώς αυξανόμενης δύναμης και συνάφειας της σχέσης μεταξύ Αυστραλίας και ΗΑΕ. Σε συνεργασία με τη Virgin Blue, η Etihad υποστηρίζει το όραμα που έχει η Κυβέρνηση του Άμπου Ντάμπι για το εμιράτο, φέρνοντας στο Άμπου Ντάμπι περισσότερους επιχειρηματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής. Με τον ίδιο τρόπο, η αυξημένη διαθεσιμότητα θέσεων προς Αυστραλία θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε μεγαλύτερη εμπορική κλίμακα, αυξάνοντας τον αριθμό επιβατών και τα έσοδα στην αφρικανική, την ευρωπαϊκή και τη μεσανατολική πλευρά του δικτύου μας."

Ο Γενικός Διευθυντής του αεροδρομίου του Άμπου Ντάμπι, James E. Bennett δήλωσε: «Το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι με χαρά καλωσορίζει τη V Australia στην ομάδα των αεροπορικών εταιρειών του, ως την πρώτη επιπρόσθετη συνεργασία για το 2011. Η V Australia φημίζεται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της, που συμβαδίζουν με το επίπεδο των υπηρεσιών που υποσχόμαστε στους επιβάτες μας στο διεθνές αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι. Επικροτούμε αυτή τη συνεργασία μεταξύ της Etihad Airways και της V Australia καθώς ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη, βελτιώνοντας την προσφορά σε επιλογές και εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας, όχι μόνο προς την Αυστραλία, αλλά και προς όλο το δίκτυό μας».

Η V Australia θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα από το Σίδνεϋ προς το Άμπου Ντάμπι από το Φεβρουάριο του 2011 και τρεις πτήσεις την εβδομάδα από το Μπρίσμπεϊν προς το Άμπου Ντάμπι από το Φεβρουάριο του 2012, χρησιμοποιώντας τον καινούργιο στόλο των οικονομικά και περιβαλλοντικά αποδοτικών Boeing 777-300ERs τριών θέσεων. Η πτήση VA29 θα πετάει από το Σίδνεϋ προς το Άμπου Ντάμπι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, αναχωρώντας στις 4.05 μ.μ. και η VA30 θα πετάει από το Άμπου Ντάμπι προς το Σίδνεϋ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, αναχωρώντας στις 10.45π.μ.

Η συνεργασία των αερογραμμών Virgin Blue Group με την Etihad Airways προσφέρει ένα κοινό παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 150 προορισμούς παγκοσμίως. Αυτή η συνεργασία είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στα σχέδια της Virgin Blue να δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο από συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, το οποίο θα μπορεί να παρέχει παγκόσμια κάλυψη παράλληλα με τη δυνατότητα συλλογής μιλίων και εξαργύρωσής τους προς όφελος των επισκεπτών.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr