Έναρξη πτήσεων προς Αλεξάνδρεια από την EtihadΗ Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρόκειται να ξεκινήσει τέσσερεις πτήσεις την εβδομάδα προς την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου τον Ιούλιο, μόλις λάβει κυβερνητική έγκριση. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο από την βάση της Etihad στο Άμπου Ντάμπι προς το αεροδρόμιο El Nouzha στην Αλεξάνδρεια.

Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η Etihad είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις νέες πτήσεις προς την Αλεξάνδρεια, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου. H Αλεξάνδρεια είναι ένας σημαντικός, στρατηγικής σημασίας προορισμός, ο οποίος θα εξυπηρετήσει τους ομογενείς της Αιγύπτου που ζουν στο Άμπου Ντάμπι και σε όλα τα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τους μεγάλους αριθμούς επιχειρηματικών ταξιδιωτών και ταξιδιωτών αναψυχής που ενδιαφέρονται να πετάξουν προς αυτή την πόλη”.

Έναρξη πτήσεων προς Αλεξάνδρεια από την EtihadΟι νέες πτήσεις θα προσφέρουν στους αεροπορικούς ταξιδιώτες βολικές πτήσεις μέσω Άμπου Ντάμπι προς αρκετούς κομβικούς προορισμούς του παγκοσμίου δικτύου της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της περιοχής του Κόλπου, της Αυστραλίας, της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Ινδικής χερσονήσου. Η Etihad θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Αλεξάνδρεια με αεροσκάφος Airbus Α320, χωρητικότητας 136 επιβατών. Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις πτήσεις προς το Κάιρο τον Νοέμβριο του 2004 και πετάει δύο φορές την ημέρα προς την Αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

Ο κ. Hogan προσέθεσε: “Η Etihad Airways είναι ευγνώμων στην Γενική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΑΕ και στην Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου για την υποστήριξή τους, η οποία μας βοήθησε να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση αυτών των σημαντικών νέων πτήσεων”.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr