Η Emirates επαναφέρει το δρομολόγιο προς ΛιβύηΗ Emirates θα επαναφέρει τις επιβατικές πτήσεις προς Τρίπολη από την 1η Σεπτεμβρίου 2013, αποδεικνύοντας τη σημαντικότητα που παρουσιάζει η Λιβύη ως προορισμός για το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, καθώς και τη δέσμευσή της προς τη χώρα.

Οι τρεις πτήσεις την εβδομάδα της Emirates προς Τρίπολη (Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη), θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Boeing 777-200ER, διάταξης 3 κατηγοριών θέσεων και θα κάνουν μία σύντομη στάση στη Μάλτα. Βάσει του νέου χρονοδιαγράμματος, η πτήση της Emirates με κωδικό ΕΚ 745 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 9:30, με ώρα άφιξης στη Μάλτα στις 13:25. Η πτήση θα αναχωρεί από τη Μάλτα στις 14:45, με ώρα άφιξης στην Τρίπολη στις 15:55. Η πτήση της επιστροφής θα αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τρίπολης στις 17:25 και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στη 01:00.

«Η επαναφορά των πτήσεων μας προς την Τρίπολη, θα δώσει περαιτέρω ώθηση στη βόρεια Αφρική, καθώς θα προστεθεί στην καθημερινή πτήση που πραγματοποιεί η Emirates προς Αλγερία ήδη από την 1η Μαρτίου 2013», δήλωσε ο Jean Luc Grillet, Emirates Senior Vice President Commercial Operations for Africa. «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση στη Λιβύη και αισθανόμαστε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε εκ νέου τις πτήσεις μας, οι οποίες θα συμβάλλουν στη στήριξη των επιχειρήσεων, το διεθνές εμπόριο και τη μεταφορά επιβατών από και προς Τρίπολη, ενώ θα ενισχύσουν τη συνολική υποδομή της χώρας».

Τον Ιούνιο του 2012, η Emirates υπογράμμισε τη δέσμευσή της προς τη Λιβύη με την επαναλειτουργία του γραφείου της Τρίπολης, επιτρέποντας στους πελάτες της περιοχής να κάνουν κρατήσεις για ταξίδια εκτός Λιβύης, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων που αναχωρούν από Τύνιδα. Ο κόμβος μίας στάσης έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τα επαγγελματικά ταξίδια ή τα ταξίδια αναψυχής, με γραφεία έκδοσης και κράτησης εισιτηρίων, καθώς και ειδικά εκδοτήρια για τους premium επιβάτες, τους πελάτες της Emirates Holidays και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Η Emirates επαναφέρει το δρομολόγιο προς Λιβύη«Η Αφρική είναι μια ήπειρος τεράστιας σημασίας για την Emirates και έχουμε δεσμευτεί για την πραγματοποίηση επενδύσεων και την περαιτέρω ενίσχυση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε ολόκληρη την περιοχή. Η Τρίπολη θα είναι ένας από τους 23 προορισμούς στους οποίους πετάει σήμερα η Emirates στη συγκεκριμένη ήπειρο. Η επαναφορά του δρομολογίου θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους επιβάτες με συνδέσεις προς τις χώρες που απαρτίζουν το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου (GCC- Gulf Cooperation Council), την ινδική υποήπειρο, την Άπω Ανατολή και σημεία της Δυτικής Ασίας», πρόσθεσε ο κ. Grillet.

Στηρίζοντας το ακμάζον εμπόριο μεταξύ της Τρίπολης και του υπόλοιπου κόσμου, η Emirates εισήγαγε μία ειδική υπηρεσία εμπορευματικών μεταφορών το Μάιο του 2012. Ο τομέας εμπορευματικών μεταφορών της Emirates μεταφέρει ποικιλία προϊόντων στην Τρίπολη που περιλαμβάνει από ηλεκτρονικά αγαθά από την Άπω Ανατολή έως εξοπλισμό γεωτρήσεων από τις ΗΠΑ. Η επαναφορά του δρομολογίου της Emirates θα επιτρέψει στη SkyCargo να εξυπηρετεί καλύτερα τους Λίβυους εισαγωγείς, προσφέροντας εβδομαδιαία χωρητικότητα 40 τόνων και συχνότερες συνδέσεις, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τους προμηθευτές τους.

Η Τρίπολη υπήρξε μέρος του δικτύου προορισμών της Emirates από το Μάρτιο του 2001, από και προς την οποία πραγματοποιούνταν τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα.

Σε λιγότερο από 30 χρόνια, η Emirates εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα σημαντικό παράγοντα του κλάδου των αερομεταφορών διεθνώς, καθώς διαθέτει ένα ισχυρό στόλο περίπου 200 αεροσκαφών, το μεγαλύτερο βιβλίο παραγγελιών σε αεροσκάφη A380 στον κόσμο κι ένα δίκτυο προορισμών που εκτείνεται σε έξι ηπείρους. Εντός των επόμενων έξι μηνών, η Emirates θα εντάξει στο δίκτυο προορισμών της τέσσερις επιπλέον προορισμούς: αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκυο στις 3 Ιουνίου, Στοκχόλμη στις 4 Σεπτεμβρίου, αεροδρόμιο Κλαρκ των Φιλιππίνων την 1η Οκτωβρίου, και τη μοναδική υπερατλαντική πτήση Μιλάνο-Νέα Υόρκη επίσης την 1η Οκτωβρίου 2013.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr