roland-garosΗ Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και το Roland Garros ανακοίνωσαν πενταετή συμφωνία που αφορά στην ανακήρυξη της Emirates, ως επίσημο εταίρο του τουρνουά Roland Garros® ξεκινώντας από την επερχόμενη σαιζόν, με διάρκεια από 21 Μαΐου έως 9 Ιουνίου 2013. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον Tim Clark, Πρόεδρο της Emirates Airline και τον Jean Gachassin, Πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι.

«Φέροντας το όνομα του φημισμένου Γάλλου πρωτοπόρου της αεροπορίας και υποστηρικτή του τένις, Roland Garros, το τουρνουά αποτελεί φυσική επέκταση του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου χορηγιών μας στο άθλημα του τένις. Το αναγνωρισμένο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται σε χωμάτινο γήπεδο και που συγκεντρώνει θεατές από όλο τον κόσμο, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα ευθυγράμμισης με το εμπορικό μας σήμα», δήλωσε ο κ. Clark.
«Η απήχηση του τένις σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αρκετά μεγάλη. Δε χρειάζεται να παίζει κάποιος τένις για να είναι οπαδός του αθλήματος και να εκτιμήσει την αφοσίωση που απαιτείται για να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι δική μας εκτίμηση για το άθλημα ότι αποτελεί τον καταλύτη πίσω από διάφορες παγκόσμιες χορηγίες τένις, συμπεριλαμβανομένων δύο εκ των τουρνουά Grand Slam».
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που καλωσορίζουμε ένα διεθνές εμπορικό σήμα, όπως η Emirates, μεταξύ των εταίρων μας», δήλωσε ο Jean Gachassin, Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις. «Η έναρξη συνεργασίας μας με την Emirates ταιριάζει απόλυτα με τη στρατηγική ανάπτυξης και συνεργασιών που στοχεύει στην επέκταση της παγκόσμιας εμβέλειάς μας. Και φυσικά αποτελεί την καλύτερη σύνδεση μεταξύ του French Open, το οποίο φέρει το όνομα του Roland Garros-πρωτοπόρου στον κόσμο της αεροπορίας- και μίας από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου».

Στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης, η Emirates θα επωφεληθεί από τις σημαντικές παροχές branding στο κεντρικό γήπεδο Philippe-Chatrier, καθώς και σε panels στα γήπεδα. Εκτός από ένα ιδιωτικό σαλόνι για τους καλεσμένους της Emirates στο Roland Garros Village και σουίτες γύρω από τα γήπεδα, η Emirates θα έχει επίσης στη διάθεσή της ένα ειδικό χώρο υποδοχής κοινού στο RG Lab, τη δημοφιλή περιοχή της Ζώνης Οπαδών.

Η χορηγία της Emirates στο Roland Garros, αποτελεί την τρίτη στο άθλημα του τένις στην Ευρώπη, μετά το Internazionali BNL d'Italia (Italian Open) που ανακοίνωσε το περασμένο έτος και το Barcelona Open που ανακοίνωσε το Μάρτιο του 2013. Μεγάλες διοργανώσεις του τένις που επίσης υποστηρίζονται από την Emirates σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνουν το US Open, το Rogers Cup, το BNP Paribas Open και το Dubai Duty Free Tennis Championship. Επιπλέον, η Emirates είναι ο Επίσημος Αερομεταφορέας του ATP World Tour και χορηγός τίτλου του ATP Rankings. Στη Γαλλία, η Emirates είναι χορηγός φανέλας της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας, Παρί Σεν Ζερμέν (PSG) από το 2006, ενώ έχει χορηγήσει το Alstom Open από το 2010.

Η Emirates λειτουργεί σήμερα 32 πτήσεις την εβδομάδα προς τη Γαλλία, με 20 πτήσεις την εβδομάδα από το Παρίσι, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού καθημερινού δρομολογίου με αεροσκάφος Α380, μία καθημερινή πτήση προς Νίκαια και πέντε πτήσεις την εβδομάδα προς Λυών. Με 200 αεροσκάφη στο στόλο της, η Emirates πετάει σήμερα σε 132 προορισμούς, σε 77 χώρες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr