Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο προορισμών της, ανακοινώνοντας την έναρξη καθημερινών πτήσεων προς το νησί Πουκέτ στην Ταϊλάνδη. Το Πουκέτ, το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης που βρίσκεται στη θάλασσα του Άνταμαν, θα είναι από τις 10 Δεκεμβρίου ο δεύτερος προορισμός που εξυπηρετεί η Emirates στην Ταϊλάνδη.Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο προορισμών της, ανακοινώνοντας την έναρξη καθημερινών πτήσεων προς το νησί Πουκέτ στην Ταϊλάνδη. Το Πουκέτ, το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης που βρίσκεται στη θάλασσα του Άνταμαν, θα είναι από τις 10 Δεκεμβρίου ο δεύτερος προορισμός που εξυπηρετεί η Emirates στην Ταϊλάνδη.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται από αεροσκάφος Airbus διάταξης τριών κατηγοριών θέσεων. Η πτήση με κωδικό ΕΚ378 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 12:45 μ.μ. και θα προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 21:55 μ.μ. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό EK379, θα αναχωρεί στις 00:35 π.μ. την επόμενη ημέρα, με ώρα άφιξης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 04:35 π.μ..

Το Πουκέτ θα αποτελέσει τo 15ο προορισμό που εγκαινιάζει φέτος η Emirates και το δεύτερο στην Νότιο Ανατολική Ασία, μετά την ένταξη του Χο Τσι Μινχ στο δίκτυο προορισμών της, τον Ιούνιο. Η Emirates Holidays, προσφέρει εξατομικευμένες διακοπές στο Πουκέτ που περιλαμβάνουν επιλογές ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων. Ο ετήσιος κατάλογος της Emirates Holidays, A World of Choice, αναδεικνύει πολλά από τα αξιοθέατα του Πουκέτ, από την πλούσια θέα και τα γαλαζοπράσινα νερά της δυτικής αμμώδους ακτής του, μέχρι τα πολιτιστικά ορόσημα όπως το Chalong Temple και την παλιά πόλη του Πουκέτ.«Η Emirates αναμένει την έναρξη της καθημερινής απευθείας πτήσης προς το Πουκέτ, η οποία συμπίπτει χρονικά με την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Διατηρούσαμε πάντα ισχυρούς δεσμούς με την Ταϊλάνδη, ενώ εξυπηρετούμε το δρομολόγιο προς Μπανγκόγκ από το 1990», δήλωσε ο Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline. «Η Ταϊλάνδη αποτελεί σημαντική αγορά για την Emirates, όπου πραγματοποιούνται ήδη τέσσερις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Μπανγκόγκ, μία εκ των οποίων με αεροσκάφος Airbus A380. Είμαστε βέβαιοι ότι το Πουκέτ θα αποδειχθεί δημοφιλής προορισμός για τους επιβάτες μας, ειδικά για όσους ταξιδεύουν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Tim Clark.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται από αεροσκάφος Airbus διάταξης τριών κατηγοριών θέσεων. Η πτήση με κωδικό ΕΚ378 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 12:45 μ.μ. και θα προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 21:55 μ.μ.. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό EK379, θα αναχωρεί στις 00:35 π.μ. την επόμενη ημέρα, με ώρα άφιξης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 04:35 π.μ.Το Πουκέτ θα αποτελέσει τo 15ο προορισμό που εγκαινιάζει φέτος η Emirates και το δεύτερο στην Νότιο Ανατολική Ασία, μετά την ένταξη του Χο Τσι Μινχ στο δίκτυο προορισμών της, τον Ιούνιο. Η Emirates Holidays, προσφέρει εξατομικευμένες διακοπές στο Πουκέτ που περιλαμβάνουν επιλογές ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων. Ο ετήσιος κατάλογος της Emirates Holidays, A World of Choice, αναδεικνύει πολλά από τα αξιοθέατα του Πουκέτ, από την πλούσια θέα και τα γαλαζοπράσινα νερά της δυτικής αμμώδους ακτής του, μέχρι τα πολιτιστικά ορόσημα όπως το Chalong Temple και την παλιά πόλη του Πουκέτ.

Η Emirates προσφέρει στους πελάτες όλων των θέσεων γεύματα υψηλής γαστρονομίας, βραβευμένες υπηρεσίες από το πλήρωμα καμπίνας που προέρχεται από περισσότερες από 120 χώρες, καθώς και το ice, το σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates που προσφέρει περισσότερα από 1,400 κανάλια ψυχαγωγίας, καθώς και υπηρεσίες αποστολής και λήψης email και μηνυμάτων κειμένου. Με ένα στόλο 178 αεροσκαφών και αποτελώντας ήδη το μεγαλύτερο διαχειριστή αεροσκαφών Airbus A380 στον κόσμο, έχοντας στη διάθεσή της 22 αεροσκάφη τέτοιου τύπου, η Emirates πετάει σήμερα σε 125 προορισμούς σε 74 χώρες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr