Ο ουρανοξύστης Πύργος Bitexco αποτελεί ορόσημο της πόλης Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ.Η Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ασία, με την πόλη Χο Τσι Μινχ, η οποία φιλοξενεί περισσότερους από επτά εκατομμύρια ανθρώπους, να αναγνωρίζεται ως εμπορική πρωτεύουσα. Η Emiratesσυνεχίζει την επέκτασή του παγκόσμιου δικτύου προορισμών της στη Νοτιοανατολική Ασία, με την προσθήκη της πόλης Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ από τις 4 Ιουνίου 2012. Η Emirates θα χρησιμοποιεί ένα Airbus A330-200 σε διάταξη δύο θέσεων (Οικονομική και Επιχειρηματική) προς το Χο Τσι Μινχ, πόλη που αποτελεί τον 124ο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας.

Από τις 28 Οκτωβρίου 2012, το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 777-300 ER σε διάταξη δύο θέσεων. Με κωδικό πτήσης ΕΚ 390, η καθημερινή απευθείας πτήση θα αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 09:25 π.μ. και θα φθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Tan Son Nhat στις 19:20 μ.μ. Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK 391 θα αναχωρεί στις 20:50 μ.μ. με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 00:45 π.μ. την επόμενη ημέρα. Το αεροσκάφος διαθέτει 27 καθίσματα Διακεκριμένης Θέσης και 251 καθίσματα Οικονομικής Θέσης.

Η πόλη Χο Τσι Μινχ προσφέρει στους επισκέπτες την ιδανική πύλη εξερεύνησης των θαυμάτων του Βιετνάμ.«Σε συνέχεια υπογραφής του Μνημονίου Αεροπορικών Υπηρεσιών μεταξύ του Βιετνάμ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τον Απρίλιο του 2011, αφοσιωθήκαμε στο σχεδιασμό του συγκεκριμένου δρομολογίου και η έναρξή του έρχεται σε μία αρκετά σημαντική στιγμή για την αεροπορική εταιρεία, καθώς επεκτείνουμε συνεχώς το δίκτυο προορισμών μας», δήλωσε ο Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airlines.«Η Emirates θα προσφέρει στους ταξιδιώτες από τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη, που είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς, είτε για λόγους αναψυχής έναν εύκολο τρόπο πρόσβασης στο Βιετνάμ. Η πόλη Χο Τσι Μινχ είναι μία από τις πιο ζωντανές περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας και είμαστε βέβαιοι ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές. Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη της συνεργασίας μας με το Βιετνάμ κι ευχαριστούμε την Κυβέρνηση αλλά και τις Αεροπορικές Αρχές για την υποστήριξή τους στο λανσάρισμα του νέου δρομολογίου», πρόσθεσε ο κ. Clark.

Η πόλη Χο Τσι Μινχ προσφέρει στους επισκέπτες την ιδανική πύλη εξερεύνησης των θαυμάτων του Βιετνάμ, είτε πρόκειται για την πληθώρα επιλογών για αγορές, τη Χόι Αν που έχει ανακηρυχθεί περιοχή Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, τα νησιά του Χάλονγκ Μπέι, τις παραλίες του Να Τρανγκ, είτε για τις πλωτές αγορές και τα εστιατόρια στο Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ.

Οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Βιετνάμ ξεπέρασαν τα 24 εκατ. δολάρια το 2010, ενώ η Emirates, μέσω του βραχίονα εμπορευματικών μεταφορών της, τη SkyCargo, έχει ενεργή παρουσία στην περιοχή εδώ και αρκετά χρόνια. Οι εξαγωγές του Βιετνάμ- που αφορούν σε όλη την αλυσίδα προϊόντων αξίας, από υψηλής τεχνολογίας tablets, smartphones κι εκτυπωτές μέχρι ενδύματα, αθλητικά ρούχα και παπούτσια- μεταφέρονται μέσω ασιατικών σταθμών της Emirates, όπως η Μπανκόνγκ, η Κουάλα Λουμπούρ και το Χόνγκ Κονγκ σε αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η Χόι Αν, η οποία έχει ανακηρυχθεί περιοχή Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, είναι εύκολα προσβάσιμη από τη Χο Τσι Μινχ.Το Airbus A330-200 της Emirates προσφέρει στους πελάτες και των δύο θέσεων γεύματα υψηλής γαστρονομίας, βραβευμένες υπηρεσίες από το πλήρωμα καμπίνας που προέρχεται από 120 χώρες, καθώς επίσης εκατοντάδες κανάλια ψυχαγωγίας και υπηρεσίες αποστολής και λήψης email και μηνυμάτων κειμένου. Με ένα στόλο 170 αεροσκαφών και αποτελώντας ήδη το μεγαλύτερο διαχειριστή αεροσκαφών A380 στον κόσμο, έχοντας στη διάθεσή της 20 αεροσκάφη τέτοιου τύπου, η Emirates πετάει σήμερα σε 123 προορισμούς σε 73 χώρες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr