Η διεθνής αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων  πραγματοποιεί 7 καθημερινές πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα, από το κορυφαίο Terminal 3 στο Ντουμπάι χρησιμοποιώντας αεροσκάφος Airbus A340-300 και A330-200. Αποδεικνύοντας μάλιστα τη δέσμευσή της προς την Ελλάδα, η Emirates είναι χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού από το 2008.Η Emirates κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αεροπορική εταιρεία της Χρονιάς» των βραβείων του Air Transport News.

Ο κ. Adnan Kazim, Divisional Senior Vice President, Planning & Research της Emirates παρέλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αεροπορική εταιρεία της χρονιάς» εκπροσωπώντας την εταιρεία σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στην Αθήνα.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε το χρυσό βραβείο για την «Αεροπορική εταιρεία της χρονιάς», καθώς αποδεικνύει την έμφαση που δίνουμε ως εταιρεία στην παροχή υψηλής ποιότητας εναέριων και επίγειων υπηρεσιών, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα τη δέσμευσή μας προς την τελειότητα . Η Αθήνα αποτελεί σημαντικό προορισμό για την Emirates, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση των μακροχρόνιων τουριστικών και επιχειρηματικών σχέσεων των ΗΑΕ και της Ελλάδας.»

Το Air Transport News ανακοίνωσε την τελική κατάταξη των εταιρειών σε οκτώ κατηγορίες, όπως προέκυψε τόσο από τη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των αναγνωστών του ATN, πολλοί εκ των οποίων είναι υψηλά ιστάμενα στελέχη του αεροπορικού κλάδου, όσο και από την απόφαση επιτροπής η οποία αποτελείται από ειδικούς του κλάδου.

Ο Δρ Κώστας Ιατρού, Διευθύνων Σύμβουλος της Air Transport News, δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς το γεγονός ότι η Emirates κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο προέρχεται από τη βιομηχανία του κλάδου των αεροπορικών μεταφορών. Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί αναγνώριση για την Emirates ως προς την πολιτιστική ποικιλομορφία της, την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη συνεχή κερδοφορία της, παράγοντες που την ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων αεροπορικών εταιρειών».

Η Emirates έχοντας κερδίσει περισσότερα από 500 διεθνή βραβεία, επεκτείνει διαρκώς το παγκόσμιο δίκτυο προορισμών της. Το 2012 εγκαινίασε προορισμούς όπως το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Μπουένος Άιρες, το Δουβλίνο, τη Λουσάκα, τη Χαράρε, το Ντάλλας και το Σιάτλ. Παράλληλα, η Emirates θα ξεκινήσει δρομολόγια προς την Χο Τσι Μινχ από τις 4 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσουν η Βαρκελώνη και η Λισσαβόνα στις 3 και 9 Ιουλίου αντίστοιχα. Η Emirates Airline πετά σήμερα σε 122 προορισμούς σε 72 χώρες με στόλο 171 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων 21 διώροφων αεροσκαφών Α380.

Η ναυαρχίδα του στόλου αεροσκαφών, το Α380 της Emirates, είναι το μόνο εμπορικό αεροσκάφος που προσφέρει την εμπειρία του Shower Spa στους επιβάτες της Πρώτης Θέσης. Επιπλέον, οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Πρώτη και Διακεκριμένη θέση, έχουν πρόσβαση στο Onboard Lounge του αεροσκάφους, όπου μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πλούσια ποικιλία ποτών και εδεσμάτων. Το σαλόνι του αεροσκάφους παραμένει ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης προσφέροντας στους επιβάτες την απόλυτη ψυχαγωγία.

Η διεθνής αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποιεί 7 καθημερινές πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα, από το κορυφαίο Terminal 3 στο Ντουμπάι χρησιμοποιώντας αεροσκάφος Airbus A340-300 και A330-200. Αποδεικνύοντας μάλιστα τη δέσμευσή της προς την Ελλάδα, η Emirates είναι χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού από το 2008.

Η Emirates έχει στο δυναμικό της περισσότερους από 170 Έλληνες υπηκόους, ορισμένοι εκ των οποίων απασχολούνται ως κυβερνήτες, συγκυβερνήτες και μέλη πληρώματος καμπίνας. Κάθε πτήση από και προς την Αθήνα υποστηρίζεται από την Emirates SkyCargo με 13 τόνους χωρητικότητας εμπορευματικού φορτίου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr