Η αεροπορική εταιρεία Emirates Airline με έδρα το Ντουμπάι, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο με τους προορισμούς του Airbus A380, προσθέτοντας αυτήν τη φορά την Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα της Μαλαισίας, η οποία θα υποδεχθεί το superjumbo την 1η Δεκεμβρίου του 2011.Η αεροπορική εταιρεία Emirates Airline με έδρα το Ντουμπάι, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο με τους προορισμούς του Airbus A380, προσθέτοντας αυτήν τη φορά την Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα της Μαλαισίας, η οποία θα υποδεχθεί το superjumbo την 1η Δεκεμβρίου του 2011.

Η συνεργασία της Emirates με τη Μαλαισία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1996, όταν η αεροπορική εταιρεία προσέφερε τις υπηρεσίες της στην Κουάλα Λουμπούρ, μέσω της Ντάκα. Από το 2006, η αεροπορική εταιρεία, συνδέει απευθείας το Ντουμπάι με την Κουάλα Λουμπούρ, ενώ σήμερα λειτουργεί 21 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ αυτών των δύο σημαντικών πόλεων.

Στην πρώτη προγραμματισμένη πτήση Α380 προς τη Μαλαισία που πραγματοποιήθηκε ποτέ από αεροπορική εταιρία, ο κωδικός αριθμός πτήσης της Emirates θα είναι ο ΕΚ346 και θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 04:05 π.μ. τοπική ώρα, φθάνοντας στην Κουάλα Λουμπούρ στις 14:55 μ.μ. της ίδιας ημέρας. Η πτήση της επιστροφής με κωδικό αριθμό ΕΚ347 θα αναχωρεί από την Κουάλα Λουμπούρ στις 19:30 μ.μ. και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 22:30 μ.μ..

Η αεροπορική εταιρεία Emirates Airline με έδρα το Ντουμπάι, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο με τους προορισμούς του Airbus A380, προσθέτοντας αυτήν τη φορά την Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα της Μαλαισίας, η οποία θα υποδεχθεί το superjumbo την 1η Δεκεμβρίου του 2011.

Ο Richard Jewsbury, Senior Vice President, Commercial Operations Far East & Australasia της Emirates δήλωσε: «Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο κορυφαίος εμπορικός εταίρος της Μαλαισίας και κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών η Emirates έχει συμβάλει με το δικό της τρόπο για τη σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών χωρών. Η Emirates διατηρεί πάντοτε τις δεσμεύσεις της προς τη Μαλαισία, ενώ η δρομολόγηση του Α380 εξυπηρετεί την ισχυρή και αυξανόμενη ζήτηση, για αυτούς που ταξιδεύουν τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για λόγους αναψυχής, ενισχύοντας έτσι τον τουρισμό της Μαλαισίας. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Υπουργό Μεταφορών, YB. Dato' Seri Kong Cho Ha, τον Υπουργό Τουρισμού, YB. Dato' Sri Dr.Ng Yen Yen, καθώς και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Malaysian Airports Holdings Berhad (MAHB), Tan Sri Bashir Ahmad, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει την Emirates όλα αυτά τα χρόνια και έκαναν δυνατή τη δρομολόγηση του Α380».

Οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ της Μαλαισίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχουν υπερτριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία, φτάνοντας από τα 1,16 δισεκατομμύρια δολάρια το 2000 σε 4.59 δισεκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος.

Η πτήση A380 της Emirates φθάνει στο Ντουμπάι ώρα που εξυπηρετεί τις αεροπορικές συνδέσεις, παρέχοντας στους επιβάτες μία λίστα με παραπάνω από 100 προορισμούς προς την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αμερική, όπου θα μπορούσαν να μεταβούν. Η Emirates προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για ενδιάμεσες στάσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να κάνουν μία στάση αναψυχής στο Ντουμπάι.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr