emirates.comΟι ταξιδιώτες της Emirates μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχείο αλλά και αυτοκίνητο από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.emirates.com/hotelsandcars. Η εφαρμογή αυτή είναι μέρος μιας πολυετούς τεχνολογικής συνεργασίας της Emirates με την ezRez Software Inc. (www.ezrez.com), που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριου του 2010.

Σε συνεργασία με την Tourico Holidays (www.touricoHolidays.com), η Emirates προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείου, ενοικίασης αυτοκινήτου και της έκδοσης των αεροπορικών εισιτήριων σε μια μόνο κράτηση. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα: www.emirates.com/hotelsandcars για την κράτηση ξενοδοχείου και την ενοικίαση αυτοκινήτου (ανεξάρτητα από την αεροπορική κράτηση της Emirates), ή να προσθέσουν την κράτηση του ξενοδοχείου και της ενοικίασης αυτοκινήτου στην υπάρχουσα αεροπορική κράτηση, μέσω του Booking Manager.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 23.000 ξενοδοχεία σε περίπου 3.200 πόλεις, σε 130 χώρες, ενώ οι υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου προσφέρονται σε 110 χώρες. Σύμφωνα με την παγκόσμια βάση πελατών της Emirates, οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν σε 14 γλώσσες, και να πληρωθούν με 42 νομίσματα.

Ο Russell Sheldon, Senior Vice President Network Passenger Sales Development της Emirates δήλωσε: « Η διευκόλυνση είναι ο βασικός λόγος της απόφασής μας να παρέχουμε επίγεια προϊόντα - εκτός από αεροπορικά εισιτήρια - στην ιστοσελίδα μας. Οι ταξιδιώτες έχουν τώρα τη δυνατότητα κρατήσεων των βασικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε έναν μόνο ιστότοπο (one-stop shop)».

Ολόκληρη η κράτηση, είτε γίνει μεμονωμένα είτε συνολικά περιλαμβάνοντας πτήσεις της Emirates, είναι διαθέσιμη μέσω της επιλογής «Διαχείριση Κράτησης» (Manage a Booking) στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας. Σε περίπτωση που δεν έχει πραγματοποιηθεί κράτηση σε ξενοδοχείο ή αυτοκίνητο, το σύστημα προσφέρει αυτόματα εξατομικευμένες προτάσεις , με βάση τις ημερομηνίες ταξιδίου και τους προορισμούς.. Επιπλέον, οι κρατήσεις ξενοδοχείων και αυτοκινήτων μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν online.

Αυτή η λειτουργία θα ενισχύσει την εικόνα του Ντουμπάι ως προορισμό (Dubai Stopover), επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να επιλέγουν online την κράτηση του ξενοδοχείου τους, αντί να χρειάζεται να επικοινωνήσουν με κάποιο τουριστικό γραφείο. Εάν γίνει κράτηση μαζί με αεροπορικά εισιτήρια της Emirates, η τιμή για όλα τα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι περιλαμβάνει και τη μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο. Αυτή η μοναδική πρόταση προσφέρεται μόνο μέσω του πρόγραμμα Ντουμπάι Stopover της Emirates.

Όλη η τεχνολογία και η online διαχείριση παρέχεται από λογισμικό της ezRez. Όλα τα προϊόντα είναι προπληρωμένα και η εξυπηρέτηση πελατών θα γίνεται από την Tourico Holidays. Οι κρατήσεις των συγκεκριμένων πακέτων δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Αγκόλα, τη Βραζιλία, τη Γκάνα, το Ιράν, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Νιγηρία, το Σουδάν και την Τανζανία.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr