Arabian AirpassΌ,τι κι αν σας φέρνει στη Μέση Ανατολή - είτε πρόκειται για ταξίδι αναψυχής, πολιτισμική περιήγηση ή επαγγελματικό ταξίδι - η Emirates σας καλεί να επεκτείνετε το ταξίδι σας με το Arabian Airpass. Με βάση το Ντουμπάι, μπορείτε να επισκεφτείτε δώδεκα πόλεις στην περιοχή, από την Αίγυπτο μέχρι το Ομάν. Δεν απαιτείται ελάχιστη διάρκεια διαμονής, ενώ οι τιμές ξεκινούν από μόλις 50 δολάρια ΗΠΑ ανά κουπόνι πτήσης στην Οικονομική Θέση.



Οι επισκέπτες της Μέσης Ανατολής μπορούν να απολαύσουν παγκοσμίου κλάσης καταλύματα και μια υπέροχη σειρά από αξιοθέατα αναψυχής και πολιτιστικά αξιοθέατα. Παίξτε έναν γύρο γκολφ ή χαρίστε στον εαυτό σας περιποίηση σε ένα πολυτελές θέρετρο με σπα. Απολαύστε θαλάσσια σπορ, από ιστιοπλοΐα ως ψάρεμα στην ανοιχτή θάλασσα και καταδύσεις. Οι ατρόμητοι εξερευνητές μπορούν να περιηγηθούν στο τοπίο της ερήμου ή να επισκεφτούν πολιτιστικές και ιστορικές τοποθεσίες.

Προορισμοί και τιμές

Τα κουπόνια πτήσεων Arabian Airpass διατίθενται για ταξίδια απλής μετάβασης μεταξύ Ντουμπάι και άλλων 12 πόλεων στη Μέση Ανατολή στην Πρώτη, τη Διακεκριμένη και την Οικονομική Θέση. Οι προορισμοί χωρίζονται σε τρεις γεωγραφικές ζώνες και ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

Ζώνη A: Ντουμπάι, Μάσκατ, Ντόχα, από $50 (Οικονομική Θέση)-$200 (Πρώτη Θέση)

Ζώνη Β: Ριάντ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, από $100 (Οικονομική Θέση)- $290 (Πρώτη Θέση)

Ζώνη Γ: Δαμασκός, Αμμάν, Κάιρο, Βηρυττός, Tεχεράνη, από $150 (Οικονομική Θέση)- $380 (Πρώτη Θέση)

Επικοινωνήστε με τα τοπικά γραφεία της Emirates, για να κάνετε κράτηση του δικού σας Arabian Airpass.

Πληροφορίες: http://www.emirates.com/gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr