Μοναδικές προσφορές της Emirates προς τους Έλληνες ταξιδιώτες για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2010Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία Emirates Airline με έδρα το Ντουμπάι, προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να ταξιδέψουν με ειδικές τιμές σε πολλούς προορισμούς του δικτύου της. Με τιμές που ξεκινούν από €410, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, οι επιβάτες τις Emirates, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις εν πτήσει υπηρεσίες της Emirates Airline. Η έκδοση των εισιτηρίων αλλά και η έναρξη του ταξιδιού πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2012.


Προορισμός, Τιμή (με φόρους)

Ντουμπάι από €410, Βομβάη από €497, Κολόμπο από €503, Χονγκ Κονγκ από €505, Πεκίνο από €514, Δελχί από €519, Μπανγκόγκ από €535, Σιγκαπούρη από €535, Μανίλα από €543, Ισλαμαμπάντ από €545, Λαχώρη από €545, Σεούλ από €547, Σαγκάη από €554, Λάγος από €572, Γκουανγκζού από €594, Ντάκα από €619.

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις και τους φόρους και υπόκεινται στη διαθεσιμότητα.

Με τις προσφορές αυτές και τις διαθέσιμες συνδέσεις μέσω των καθημερινών πτήσεων από Αθήνα προς Ντουμπάι, το δίκτυο της Emirates επεκτείνεται περισσότερο από ποτέ για το Ελληνικό επιβατικό κοινό. Επιπλέον, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης που ταξιδεύουν με αφετηρία την Αθήνα προς όλο το δίκτυο της εταιρείας, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής με την παρέα τους, θα πληρώσουν το δεύτερο εισιτήριο στην τιμή των 400 ευρώ (στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων). Η συγκεκριμένη προσφορά για τη Διακεκριμένη θέση ισχύει για δύο άτομα που ταξιδεύουν μαζί προς τον ίδιο προορισμό. Η έκδοση των εισιτηρίων αλλά και η έναρξη του ταξιδιού πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2012.

Για κρατήσεις...

Οι επιβάτες μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις στο www.emirates.gr και να απολαύσουν επιλογές σε γεύματα υψηλής γαστρονομίας, προσφορά δωρεάν κρασιού, μενού και δραστηριότητες αποκλειστικά σχεδιασμένες για παιδιά και βέβαια το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 1.200 κανάλια on-demand ψυχαγωγίας σε κάθε επιβάτη.

Μην ξεχνάμε τις κορυφαίες διακρίσεις της εταιρίας...

Γνωστή για την υπεροχή της στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την καινοτομία, τόσο σε εναέριο όσο και σε επίγειο περιβάλλον, η Emirates διαθέτει μια σειρά από σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων «Airline of the Year» της Air Transport World 2011 και «Best Airline Inflight Entertainment», της Skytrax World Airline Award Airline για έβδομη συνεχή χρονιά.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr