Η Emirates Airline αυξάνει τις πτήσεις προς τη Σαουδική ΑραβίαΗ Emirates ενισχύει την παρουσία της στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας με την έναρξη δέκα νέων εβδομαδιαίων δρομολογίων προς το Ριάντ και τη Τζέντα, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των ΗΑΕ και της Σαουδικής Αραβίας. Με αύξηση 71% στις πτήσεις και 75% στη μεταφορά επιβατών, τα νέα δρομολόγια θα ενισχύσουν πολύ περισσότερο τις επιχειρηματικές σχέσεις αλλά και τον κλάδο αναψυχής μεταξύ των δύο Αραβικών Χωρών.


Από τις 31 Οκτωβρίου, πραγματοποιούνται προς το Ριάντ πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις, φτάνοντας το σύνολο πτήσεων σε 12. Παράλληλα από τις 2 Ιανουαρίου του 2011, θα προστεθούν στη γραμμή προς Τζέντα πέντε επιπλέον δρομολόγια, φτάνοντας το συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 12.

«Η προσθήκη 3770 νέων θέσεων σε εβδομαδιαία βάση στις δύο γραμμές, θα ενισχύσει περαιτέρω την επιβατική κίνηση μεταξύ των δύο χωρών. Οι επιβάτες οι οποίοι ταξιδεύουν είτε για λόγους αναψυχής είτε για επιχειρηματικούς λόγους προς τη Σαουδική Αραβία, θέλουν άμεση σύνδεση με σημαντικούς προορισμούς στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία και στην Ασία. Παράλληλα, οι νέες πτήσεις , θα συμβάλουν σημαντικά στη μείωση του συνολικού χρόνου του ταξιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ταξίδια προς τη Σαουδική Αραβία για θρησκευτικούς λόγους, συνεχίζουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο κάθε χρόνο», δήλωσε ο Ahmed Khoory, Emirates Senior Vice President Commercial Operations, Gulf, Middle East and Iran.

Τα επιπλέον δρομολόγια προς το Ριάντ πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Α330-200 το οποίο διαθέτει 12 καθίσματα Πρώτης Θέσης, 42 Επιχειρηματικής και 183 Οικονομικής Θέσης, ενώ η Τζέντα θα επωφεληθεί από τις υπηρεσίες του δεύτερου Α380 το οποίο προσφέρει 517 επιβατικές θέσεις σε 3 επίπεδα.

«Το Α380 έχει λάβει θετική ανταπόκριση από την αγορά της Σαουδικής Αραβίας από τότε που δρομολογήθηκε για την πτήση προς Τζέντα, το Φεβρουάριο του 2010. Η έναρξη νέων δρομολογίων με αεροσκάφος Α380 στην Τζέντα, σηματοδοτεί τη δέσμευσή της εταιρείας προς τους ταξιδιώτες με προορισμό τη Σαουδική Αραβία, ώστε να απολαμβάνουν την πτήση τους με το τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφος» πρόσθεσε ο Ahmed Khoory.

Η Emirates πραγματοποιεί συνολικά προς τη Σαουδική Αραβία 38 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 4 πόλεις: Ριάντ, Τζέντα, Νταμμάμ και Μεδίνα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr